Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nissan Note’un İnteraktif Test Sürüşüyle Gelini Düğünden Kaçırın

Nissan Note’un İnteraktif Test Sürüşüyle Gelini Düğünden Kaçırın

Nissan Note'un Avrupa lansmanı için hayata geçirilen Facebook uygulaması gelinin düğünden kaçtığı interaktif bir film.

Nissan’ın NOTE modelinin Avrupa lansmanı için TBWA/G1 kişiselleştirilmiş test sürüşü imkanı sunan bir interaktif film çekiyor. Facebook hesabınızla bağlandığınız uygulamanın bir sonraki adımında başınıza gelecekler son derece heyecanlı.
Siz bir test sürüşündeyken ve tam klisenin önünden geçerken koşarak üstünüze gelen gelin ya da damat zorla yolunuzu kesse ve otomobilinize binip oradan kaçmak için yardımınızı istese ne yapardınız?

İnteraktif film boyunca devam eden sürreal hikayede başınıza gelenler ve kaçak gelinin/damadın hareketleriyle otomobilin sunduğu konfor ve özelliklerin tümü tek tek vurgulanıyor. Güvenlik kalkanı teknolojisi, multimedya ve navigasyon sistemi, çevre görüş sistemi bu lansman kampanyasında öne çıkarılan 3 lider NOTE özelliği.
Uygulama Facebook bilgilerinizden cinsiyetinizi tespit ederek senaryolardan birini izletiyor. Filmin hem gelin hem damadın kaçışıyla şekillenen ayrı senaryoları var:

Bu kadar beklenmedik ve stresli bir durumda bile Nissan NOTE’un sürücü koltuğundayken ne kadar iyi ve güvende hissedeceğiniz, bu stil sahibi otomobilde nasıl bir deneyim yaşayacağınızı resmeden macera ikna etmede büyük rol oynayabilir.
nissanwedding.com adresinde deneyimi yaşayabilirsiniz.