Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Snapchat’i Mecra Olarak Kullanmak Acura’ya Nasip Oldu

Snapchat’i Mecra Olarak Kullanmak Acura’ya Nasip Oldu

Acura NSX prototip otomobilini Snapchat'teki hesabını takip eden ilk 100 kişiye tanıttı.

Millenial’ların tüketici davranışlarınızı izleme yolunda önemli içgörüler kazandıracak uygulamaların başında gelen Snapchat’in ne olduğunu henüz bilmeyenler bu Bigu haberini okuyabilirler. Snapchat internetin son geldiği noktada şaşırılmayacağı üzere kısa videolar platformu, ama farkı bu mesajlaşma uygulaması içinde kullanıcıların birbirlerine çok kısa zaman sonra kendi kendine silinecek kısa videolar ve fotoğraflar gönderiyor olması. Siz izledikten sonra silinen videolar en fazla 10 saniye uzunluğunda.
Acura da bu popüler mecrayı kullanan ilk markalardan biri oldu ve NSX prototip otomobilinin ilk gösterimini burada yaptı. Tabii amaç yalnızca orada buna şahit olanların görmesi ve içeriğin silinmesi.

Hızla yarışan platformda Acura_insider hesabını takip eden ilk 100 kişi bu otomobili görmüş oldu. Tabii kullanıcılar içinden bu 6 saniyelik videonun görüntüsünü kaydedenler olmuş ve bu görüntüler internete sızmış. Markanın buna üzüldüğünü sanmıyorum.
Honda Acura’nın sosyal pazarlama müdürü Alicia Jones’a göre dijital ve sosyal trendler için önemli olan bu uygulama yakında markaların uğrak mecrası olarak konumlanmak durumunda kalacak.