Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Black Mirror Yeni Sezon Tanıtımında Eski Bayramları Anıyor

Black Mirror Yeni Sezon Tanıtımında Eski Bayramları Anıyor

Netflix dizisi Black Mirror, Tribal Worldwide Istanbul imzalı filminde eski bayram coşkusunu yeni sezon tanıtımına taşıyor.

Netflix, Türkiye’de hizmete girdikten sonra yerel dokulu reklam kampanyaları hazırlıyor. Şirket ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın dışında yabancı dizi ve filmlerinin tanıtımlarında ülkenin değerlerini ve ünlülerini ön plana çıkarıyor. Bright için hazırlanan reklam filminde mahalle kavramını konu edinen Netflix, Stranger Things serisinin 2.sezonunun tanıtımı için Sadettin Teksoy ile çalışmıştı. Netflix’in popüler dizisi Black Mirror için yine Türkiye’ye özgü bir reklam filmi hazırlandı. Serinin beşinci sezonun başlangıç tarihi ile Ramazan Bayramı’nın aynı zamana denk gelmesi Netflix’in yeni reklam filminin ana temasını oluşturuyor.

Tribal Worldwide Istanbul tarafından hazırlanan reklam filmi eski bayramları yad ediyor. Klasikleşmiş “nerde o eski bayramlar” sözüne farklı bir bakış açısı getiren reklam filmi ailelerinin ziyaret edildiği bayramları anıyor. Black Mirror’ın ilk sezonundaki “The Entire History of You” adlı bölümünden hatırladığımız lensler, reklam filminin konusunu oluşturuyor. Bayramların geçmişte büyük aile ile birlikte geçirilirken tatil yörelerinde yapılacak bir haftalık tatile dönüşmesini etkileyici bir şekilde ele alıyor.

Black Mirror kısa sürede viral olan bayram temalı reklam ile birlikte üç bölümden oluşan 5. sezonunu da sezon yayınlandı.

Künye

Müşteri: Netflix
Ajans: Tribal Worldwide Istanbul

Görsel: Youtube