Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Black Mirror’ın 6. Sezonu İçin Aynaya Bak

Black Mirror’ın 6. Sezonu İçin Aynaya Bak

Netflix Madrid'de gerçekleştirdiği açık hava kampanyasında, pandemi ve Black Mirror 6. sezon beklentilerine aynalı bir reklamla yanıt verdi.

Pandemi adeta bir distopyanın içinde yaşadığımızı hissettiriyor. Hatta pek çok insan bu durumu “Black Mirror bölümlerinden birinde yaşıyoruz sanki” benzeri yorumlarla dile getirdi. Hâl böyle olunca gözler Black Mirror’ın yaratıcısı Charlie Brooker’a çevrildi. Brooker ise geçtiğimiz ay Radio Times’a yaptığı bir açıklamada ufukta yeni bir Black Mirror sezonunun görünmediğini söylemişti. Netflix’in yeni açık hava reklamı ise bu Black Mirror yeni sezon beklentisini ve pandemi gerçekliğini harmanlayıp yüzümüze vuruyor.

Netflix: “Black Mirror 6. Sezon. Şimdi yayında, her yerde.”

Brooker Radio Times’a yaptığı açıklamada, şu sıralar dünyanın yeni bir sezonu daha kaldırabileceğinden emin olmadığını söylemişti ve herhangi bir yeni sezon hazırlığı içinde olmadığını eklemişti.

Netflix’in bol selfie’li etkileşim toplayacağı aşikar olan aynalı açık hava reklamı, Madrid’de yer alan reklam okulu Brother Ad School’un öğrencilerinin imzasını taşıyor. Okul yeni reklamla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Aylardır dünyada olup biten her şey uzun bir Black Mirror bölümü yaşıyormuşuz gibi hissettiriyor. Netflix’te izleyebileceğiniz son sezon, beşinci sezon. Altıncısı ise gerçek dünyada yaşanıyor.”

Black Mirror'ın 6. sezonu

“Black Mirror 6. sezon. Şimdi yayında, her yerde.” metniyle çıkan reklam, Madrid’deki otobüs duraklarına yerleştirilmiş. Madrid sakinleri aynalı yüzeyde kendi maskeli hallerinin yansımalarını görüyor ve durup bir selfie ile bu görüntüyü ölümsüzleştiriyor.

Black Mirror'ın 6. sezonu

Künye

Reklamveren: Netflix
Reklam okulu: Brother Ad School
Metin yazarı: Tito Rocha, Rubén de Blas
Sanat Yönetmeni: Alberto Arribas, Mer Mandrés

Görsel: Twitter