Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sadettin Teksoy Soruyor: Bu Çocuklar Nerede?

Sadettin Teksoy Soruyor: Bu Çocuklar Nerede?

Netflix'in bugün 2. sezonu yayınlanan dizisi Stranger Things'in kayıp hikayesini çözmek için Sadettin Teksoy kolları sıvıyor.

Netflix’in en başarılı yapımlarından olan, birinci sezonuyla adeta popüler kültüre yön veren Stranger Things, bugün 2. sezonun tamamını yayınladı. Netflix Türkiye de dizinin tanıtımı için yerelleştirilmiş içerikler üretiyor. Hafta ortasında Barış Manço’nun Dönence parçası üzerine kurgulanmış bir video yayınlayan Netflix Türkiye, bugün bir başka nostalji dolu video yayınladı.

80’li ve 90’lı yılların ünlü televizyon yapımcısı, sunucu ve gazeteci Sadettin Teksoy, bu kez Türkiye’den çıkıp Hawkins Kasabasına gidip soruyor: Hawkins’te çocuklar nereye kayboldular? Upside Down’da kim var? Kafalarda sorular.

Teksoy yine bilinmezlerin peşinde

Yayınlanan 3 dakikalık video, Sadettin Teksoy’un macerası üzerinden ilk sezonun da kısa bir özeti niteliğinde. Ormanın derinlikleri, Will’in bıraktığı izler, laboratuvar derken tüm sezonu bir çırpıda görüyoruz. Ve Teksoy’un tüm bu mekanlarda gerçekten bulunması da, prodüksiyon kalitesini ortaya çıkarıyor.

Hem eğlenceli ve mizah dolu hem de Stranger Things’in orijinal dokusuna bozmayan bir yerelleştirme çalışması. Ellere sağlık!

Künye:

Reklamveren: Netflix
Ajans: Tribal Worldwide İstanbul

Görsel: Netflix Türkiye