Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aile Olmanın Büyüsü

Aile Olmanın Büyüsü

Disney, The Stepdad adlı filmiyle sevimli bir ailenin iç ısıtan hikâyesini anlatırken geçtiğimiz yılki kampanyasıyla da bağlantı kuruyor.

Geçtiğimiz yıl Noel döneminde aile ilişkileri ve tatil ruhunu ön plana koyan sıcak bir hikâye paylaşan Disney, bu seneki kampanyasında da kalplere dokunacak bir reklam filmi ile karşımıza çıkıyor.

The Stepdad, geçen yılki “Lola” isimli kısa animasyonun devamı niteliğinde. Bu yılki animasyon geçtiğimiz filmdeki torunun kendi aile hikâyesine odaklanıyor. Nicole’un çocukları Max ve Ella ile eve taşınmaya hazırlanan üvey baba Mike’ın aile dahil oluş süreci ve hayatlarındaki bu yeni sayfanın onları nasıl etkilediğini görüyoruz. Anlatımın merkezinde çok özel bir hikâye kitabı bulunuyor. Öz babasından oğlu Max’e kalan değerli bir eşya. Kitap, hikâye anlatımının gücünün aile bağlarını nasıl derinleştirebileceğine değiniyor.

Müzik, sihir ve ünlü Disney karakterleri

Disney ve Pixar’dan ünlü karakterler kitabın sayfalardan kalkıp ailenin ortak hayal gücünü ve merakını ateşleyerek birlikte okumanın yarattığı sihri kutluyor. Film bizi ailenin duygusal yolculuğuna çıkarırken, duyulan sevginin aktarılış biçimi kalbimizi ısıtıyor.

Disney’in yeni Noel filmi, hikâye anlatımının gücüne odaklanırken aynı zamanda aile olmanın önemini vurguluyor. Film, Disney EMEA Marka Pazarlama ve Kreatif Direktörü Angela Affinita liderliğindeki yaratıcı ekip tarafından, Flux Animation Studios işbirliğinde hazırlandı. Her şeyin altında aşk olduğunun altını çizen iki Grammy müzik ödülü sahibi Gregory Porter, Love Runs Deeper parçasının metnini ilk okuduğunda “When you open the door/ I’ll be standing there.” sözlerindeki hikâye anlatımı ve iletilen duygulardan etkilenip The Stepdad kampanyasına destekte bulunmaya karar veriyor.

Disney’in Make-A-Wish Vakfı ile iş birliği devam ediyor

Disney bu yıl bir kez daha Make-A-Wish International derneğine, iyileşme sürecinde olan çocukların dileklerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak amacıyla 2 milyon doların üzerinde destek vermeyi hedefliyor.

Make-A-Wish International Başkanı ve CEO’su Luciano Manzo iş birliği hakkında, “Disney ile uzun süreli iş birliğimizden gurur duyuyoruz. Bu yılki kampanyanın bir parçası olduğumuz için de ayrıca çok mutluyuz.” diyor ve ekliyor “Reklam filmi ile Disney, kritik hastalıkları olan çocuklarımıza umut ve mutluluk aşılamamıza destek vererek Make-A-Wish Vakfı’nın çocukların yaşamlarını değiştiren dileklerini gerçekleştirmesine yardımcı olabilecek.”

 

Görsel: YouTube