Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Dil Bir İnsan, İki Dil İçin Simultane Çevirici

Bir Dil Bir İnsan, İki Dil İçin Simultane Çevirici

Kickstarter’da fonlanan WT2, iki kişinin aynı anda kendi dilinde konuşup anlaşmasına gerçek zamanlı çeviriyle olanak sağlıyor.

Yabancı biriyle konuşurken en çok kendimizi tamamıyla ifade edemediğimizden dem vururuz. Hele bir de hararetli bir konu üzerine konuşuyor ya da tartışıyorsak mutlaka bir kelime vardır bizi o an “neydi bunun çevirisi” diye düşündürten.

Daha öncesinde bahsettiğimiz ili ve Pilot gibi WT2 da işte tam burada devreye giriyor ve yüz yüze, kendi dillerimizde rahat rahat konuşmamızı sağlıyor. Artık sadece dilini anlayabileceğimiz yerlere gitmeyi düşünmek son, şimdilik sadece 6 dil desteği olsa da, kulağımızda WT2 kulaklık ve cebimizde de uygulaması olduktan sonra her yere gidebiliriz.

Kickstarter üzerinde fonlanmaya devam eden WT2, 23 gün sonra buradaki yolculuğunun sonuna gelecek. 50 bin dolar hedefiyle yola çıkan ürün şu anda 121 bin dolar toplamış durumda. Çeviri yaparken sadece 1-3 saniye arasında bekleme yapan WT2; seyahatlerde, toplantılarda ve daha birçok yerde insanlarla iletişimimizi kolaylaştıracak ve kendimizi daha rahat ifade etmenizi sağlayacak.

Görsel: Kickstarter