Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aracınızın Üstündeki Çadır

Aracınızın Üstündeki Çadır

Nesty, her tür aracın tavanına kurularak size açık havada geniş ve rahat bir yaşam alanı sunan farklı konseptli bir çadır.

Çadır konusunda sık sık yeni yaklaşımlar görüyoruz. Yüzeninden sıcağı geçirmeyenine, hayat kurtaranından birbirine eklenenine pek çok farklı ve yenilikçi çadır fikri var. Her tür araçla uyumlu olan ve açık havada bile size konforlu ve geniş bir yaşam alanı sağlayan Nesty de bunlardan biri.

An itibariyle Kickstarter üzerindeki kampanyasını hem zaman hem fon anlamında yarılamış olan Nesty, çıkarıp yere kurduğunuz bir çadır değil. Bunun yerine aracınızı tekerlekli bir yuvaya dönüştüren, farklı bir konsepte sahip bir tavan çadırı. Yani, Nesty çıtalarla yere sabitlenmiyor da her tür aracın çatısına oturuyor. Böylece yerden yüksekte, 3 kişi için uygun rahat ve geniş bir yaşam alanı sunuyor.

Aracınızın üzerinde taşınan Nesty, benzer ürünlerden %33-46 oranında daha ince bir pakete sığıyor. Bu da taşıma anlamında kolaylık sağlıyor. Ayrıca Nesty, konforunuz için pek çok özelliğe sahip. Rahat bir mat, entegre yanıp sönen ışıklar, temel eşyalarınız için saklama cepleri ve güvenlik ve panoramik bir görüş sunan yükseltilmiş tasarım, yıldızları ve güneşi seyretmenize izin veren PVC tavan penceresi… Üstelik her tür hava koşuluna uyumlanabilen yüksek kalite malzemelerle üretildiğinden, hava ne olursa olsun size koruma sağlıyor. Sıcakta, soğukta veya yağmurda sizin rahatınız kaçmıyor.

nesty_kickstarter_bigumigu_

nesty_kickstarter_bigumigu_6

Proje ile Ağaçlandırmaya Destek

Projenin bir diğer artısı da kampanyayla elde edilecek gelirlerin %1’inin One Tree Planted’a bağışlanarak ağaç dikilmesine yardımcı olacak olması. Bu da her çadırın yaklaşık 12-16 ağaç dikimine katkı sağlaması anlamına geliyor.  Kickstarter kampanyasında ürünü satın almadan da sadece bağış yaparak ağaç dikimine destek olmak mümkün.

Araç üstü çadırlar yeni bir fikir olmasa da Nesty, yaratıcılarının kampa dair iç görülerini de hayata geçirerek rekabet içerisinde ayrışmayı başarıyor. Ve açık havayı ve kamp yapmayı sevenler için güzel bir çözüm sunuyor. Bunun yanı sıra çadırdan karavana geçmeyi düşünenler için de aracı yaşam alanına çevirme anlamında iyi bir ön araştırma imkanı sağlıyor. Şu an için sadece ABD kapsamında sipariş alan Nesty’nin teslimatına Temmuz ayında başlanması planlanıyor.

nesty_kickstarter_bigumigu_12

nesty_kickstarter_bigumigu_

nesty_kickstarter_bigumigu_12

nesty_kickstarter_bigumigu_

Görsel: Kickstarter