Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yüzen Çadır

Yüzen Çadır

SmithFly Designs, kamp deneyimini Shoal Tent adlı şişme çadırla suyun üzerine taşıyor.

Tenteli şişirilebilir sal Shoal Tent, suyun üzerinde konaklayabileceğiniz farklı bir kamp deneyimi sunuyor. Öyle ki göl, gölet veya sakin bir nehrin üzerinde suyun huzur verici kıpırtıları eşliğinde uykuya dalabilirsiniz.

Kolay kurulabilen direksiz çadır

Shoal Tent’in şişme yatak olarak da işlev gören basınçlı zemini 6 inç (15,24 cm) kalınlığında. Şişirilerek ayakta durduğu içinde çadır direği bulunmuyor. Çadırı ayak pompası ya da hava kompresörüyle şişirmek mümkün. Halka kilitler ve kancalar aracılığıyla zeminle çadır güvenli bir şekilde birleştirilebiliyor. Fermuarlı pencere ve kapıları klasik çadırlardan pek farklı değil. Shoal Tent, 4 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmış.

Yüzen çadır; çantası, yama kiti ve manuel ayak pompasıyla birlikte geliyor. Çantaya dürüm gibi katlanarak giriyor ve girdiğinde boyutları yaklaşık 60 x 24 x 18 inç (152,4 x 60,96 x 45,72 cm) halini alıyor. Çadırın ağırlığı ise yaklaşık 23 kg.

Balıkçılar için tasarımlar yapan bir şirketin ürünü

Shoal Tent, ABD’nin Ohio eyaletinde bulunan ve balıkçılar için aksesuar ve çeşitli balık avı malzemeleri üreten SmithFly Designs tarafından tasarlanmış. 7 yıldır faaliyette olan şirketin kurucusu da aynı zamanda bir balıkçı olan Ethan Smith. Dolayısıyla ortaya bu şekilde kamp deneyimini suyun üzerine taşıyan bir ürün çıkmasına şaşırmamalı.

Fiyatı 1.499 dolar olarak belirlenen ürün için şu anda ön siparişleri alınıyor ve bu nedenle de fiyatı geçici bir süre için 1.274,15 dolar.

Görsel: SmithFly Designs