Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ağaç Çadırı Sky-Pod

Ağaç Çadırı Sky-Pod

Kolay kurulabilen ağaç çadırı Sky-Pod, ormanın büyüsünü ve iyileştirici etkisini daha fazla hissedebilmenizi sağlayacak farklı bir kamp deneyimi sunuyor.

Yüzen çadır, otomobil tavanına kurulan çadır, hamak çadır, birbirine eklenebilen çadırlar derken pek çok yenilikçi çadır tasarımıyla tanıştık. Ağaç çadırı Sky-Pod da ağaçlarda barınan canlılarınkine benzer doğal bir kamp deneyimi sunuyor.

İlham kaynağı, Victoria dönemindeki tel çemberli etek

Ağaca asılan Sky-Pod çadır, askeri sınıf ultra dayanıklı malzemelerden yapılmış. 250 kiloya kadar ağırlığı taşıyabiliyor. 2,75 m yüksekliği -çadırda ayakta durabiliyorsunuz- ve 2,1 m çapıyla iki yetişkinin barınabileceği şekilde tasarlanmış. İngiliz girişimi olan çadırın tasarımında, Victoria döneminde kadınların giydiği tel çemberli etekten (krinolin) ilham alınmış. Dolayısıyla iskeleti, alüminyum direklerden ve tüm yükü taşıyan bir ağdan oluşuyor.

Birden fazla destek noktasından asılan diğer ağaç çadırı tasarımlarından farklı olarak Sky-Pod, tek bir noktadan asılarak, kurulum açısından kolaylık sunuyor. Ayrıca kurmak için bir ağaca tırmanmanız gerektirmiyor. Çadırın ana destek hattını seçilen dal üzerinde konumlandırmak için, fırlatma çantası kullanabiliyorsunuz. Ardından yapıyı yerden kaldırmak için çadırın ipini çekmeniz yeterli. Çadır ağaca asılı duracağından rüzgarda bol bol sallanabilir. Bundan rahatsızlık duymayacağınıza inanıyorsanız ağaç çadırı size hitap ediyor demektir. Aslında çadırın bu hareketi Sky-Pod’un tasarımcılarına göre iyileştirici bir etki yapıyor. 10,6 kg ağırlığındaki Sky-Pod, piyasadaki diğer ağaç çadırları kadar hafif değil, ancak daha fazla ferahlık ve konfor vadediyor. 1.120 dolar fiyatla sunulan çadırda rain fly (yağmurdan koruyan tente) ve sivrisineklerden koruyucu ağ da bulunuyor.

Görsel: Facebook