Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hamağa Dönüşen İki Kişilik Çadır: Sunda 2.0

Hamağa Dönüşen İki Kişilik Çadır: Sunda 2.0

Kammok'un yeni hamak-çadırı Sunda 2.0, kurulumu pratik ve konforlu dinlenme alanları sunarak kamp deneyimine farklı bir soluk getiriyor.

Son yıllarda hamak, çadır, uyku tulumu ve şezlong konseptlerini birleştiren çok yaratıcı tasarımlarla karşılaşıyoruz. Hamağa dönüşen tek kişilik çadır Crua Hybrid, çadır-hamak Tenstile, hamak-tente-uyku tulumu SHEL, hamaktan tenteye tenteden piknik örtüsüne dönüşen Treeo, ağaç çadırı Sky-Pod ve hamak-şezlong Mock ONE bu türden çok işlevli ürünlerdi. Şimdi ise hem tenteli bir hamak olarak ağaca asılabilen hem de çadır olarak yere kurulabilen Sunda 2.0 var sırada.

Sunda 2.0 iki kişilik bir çadır-hamak olmasıyla rakiplerinden farklılaşıyor

Kammok tarafından yaratılan çadır-hamak Sunda’nın ilk versiyonu 2016 yılında tanıtılmış. Bu yıl Sunda 2.0 olarak geri dönen tasarım aynı ilk versiyonda olduğu gibi Kickstarter’da fonlanıyor ve daha ilk 4,5 saat içinde hedefine ulaşacak kadar da ilgi görmekte. Sunda’nın her iki versiyonunun da diğer hibrit hamak-çadırlardan farkı, çadır modunda iken iki kişilik olması. Kendi kulvarındaki hibrit tasarımlar arasında bu konuda bir ilk olduğunu vurguluyor.

Tasarımcı Henry Parker ve Greg McEvilly’nin imzasını taşıyan Sunda 2.0 her araziye uyum sağlayan yenilikçi bir çadır. Gelişmiş su geçirmeyen malzemesi, 60 saniye içinde çadır modundan hamak moduna geçirilebilen eşsiz tasarımı, zahmetsiz ve hızlı kurulumu öne çıkan özellikleri. 2,54 metreye kadar uzayabilen tasarımı sayesinde 1,80 ve üzeri insanların bile rahatlıkla sığabileceği türden bir çadır. Katlandığında ise bir spor çantaya sığacak kadar küçülüyor.

Kammok’un özel Lumos kumaşından üretilen Sunda 2.0, gün boyunca güneş ışığını filtreliyor, kızılötesi ve UV ışınlarını engelliyor ve böylece kullanıcıyı güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Geceleri ise tek bir ışık kaynağıyla aydınlık bir iç mekana dönüşebiliyor. Girişler çadıra yağmurun ve canlıların girmesini engellerken çadırın her zaman havalandırılmasını sağlıyor. Sunda 2.0, kişisel eşyaları saklamak için cepler ve yuvalarla donatılmış. Hamak moduna geçtiğinde dayanıklı 40D yırtılmaz naylon kumaş tabanı ile güvenli bir kullanım sunuyor. Kullanıcı isterse bir nehrin üzerinde de iç rahatlığıyla hamağının tadını çıkarabiliyor.

Görsel: Kickstarter