Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hamağa Dönüşen Tek Kişilik Çadır

Hamağa Dönüşen Tek Kişilik Çadır

Crua Hybrid; çadır, uyku tulumu ve hamağı birleştirerek doğada uyuyacak yer arama problemini çözüyor.

Crua Outdoors, açık hava maceraları sırasında çevresel faktörlerden kaynaklanan sınırları ortadan kaldırmak istedi ve yalnızca bir tek amaca uygun üretilen çadır, mat, uyku tulumu gibi açık havada kullanılan eşyaların toplamını Crua Hybrid’de birleştirdi. Hem çadır, hem uyku tulumu hem de 2 ağacın arasına bağlandığında hamak olarak kullanılabilen Crua Hybrid, kamp sırasında uyumak için uygun bir yer arama problemini ortadan kaldırıyor.

Crua Hybrid, Rip stop Nylon kaplaması sayesinde su geçirmiyor. Çadırın içindeki katlanabilen bölme, böcek gibi davetsiz misafirlerin içeri girmesini engelliyor. Kolayca kurulabilen, dayanıklı ve hafif yapıdaki çadır, kavisli alüminyum çubuklarla destekleniyor ve 130 kiloya kadar ağırlığı kolayca taşıyabiliyor. Çadır/hamak ve çadırın dahili bir parçası oluşturan uyku tulumuyla birlikte Crua Hybrid’in toplam ağırlığı ise 3 kg. İki ayrı Crua, birbirine fermuarla tutturulabiliyor. Çadır içine stratejik olarak yerleştirilen 2 hava çıkışı sayesinde içeride oluşabilecek buğulanma gideriliyor.

Kickstarter’da fonlanan ve Aralık 2016’da destekçilere ulaştırılacak Crua Hybrid’in fiyatı erken sipariş dönemi süresince 249 dolar olarak belirlenmiş.

Görsel: Kickstarter