Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kendi Ayakları Üzerinde Duran Hamak

Kendi Ayakları Üzerinde Duran Hamak

Mock ONE, herhangi bir yere bağlamaya gerek kalmadan kolayca kurulabilen bir hamak olarak dinlenme anlarınıza konfor katıyor.

Hamak, doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen gezginlerin vazgeçilmez eşyalarından biri. Hem hamak, hem tente, hem uyku tulumu işlevi gören SHEL, hareket özgürlüğü sağlayan üçgen hamak Levitat, hamak-çadır Crua Hybrid ev sıcak su hamağı Hydro Hammock gibi sayısız farklı hamağa yer verdik. Şimdi de, ağaca bağlamaya ihtiyaç bırakmayan ayaklı hamak Mock ONE, fazla uğraşmadan hamağı kurulum imkanı yaratan bir tasarım olarak karşımızda.

Şezlong gibi hamak

ABD’li dış mekan ve spor ürünleri şirketi Republic Of Durable Goods’un tasarımı Mock ONE, standart hamaklara göre kompakt ve katlanabilir bir alternatif sunuyor. Öyle ki hamağınızı kurmaya uygun ağaçlar aramak durumunda kalmadan dilediğiniz yere kurabiliyorsunuz. Yeşilden yoksun şehir içi alanlarda, plajda ve en yakınınızdaki parkın çimenleri üzerinde şezlong açar gibi kolaylıkla hamak keyfi yapabiliyorsunuz. Sıcak tutan yorganı, yastığı, yağmura ve güneşin yakıcı etkilerine karşı tente, böceklere karşı koruma ağı gibi bonus özelliklere ve aksesuarlara da sahip.

91×61 cm boyutlarında olan hamak, yerden 45 cm yüksekliğinde. Dolayısıyla hamağın üzerinde rahatça doğrulabilmeniz mümkün ve ayaklarınız yere bastığından oturup kalkarken kolaylık sağlıyor. Hafif bir ürün olan Mock ONE, katlandığında sırt çantası gibi taşınabiliyor. Bisikletinizle de taşımanız mümkün. Sağlam yapısıyla 114 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor. Elinizin altında olmasını istediğiniz eşyalarınızı yan ceplere koyabiliyorsunuz.

Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak

Mock ONE, Kickstarter kampanyasının bitmesine 21 gün olmasına rağmen 10 bin dolarlık hedefini katbekat aşarak 138 bin dolardan fazla fon toplamış.

Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak

 

Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen Hamak

Görsel: Kickstarter