Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Otomobil Hamağı

Otomobil Hamağı

Rincon Outdoor tarafından tasarlanan Hammock Hitch, otomobiliniz olduğu sürece her yerde hamak keyfi yapabilmenizi sağlıyor.

Doğayla baş başayken hamak konforu yaşamak isteyenler için birbirinden yaratıcı çözümler var artık. Kendi ayakları üzerinde duran hamak, çadır hamak, uyku tulumu hamak, sıcak su hamağı, egzersiz hamağı ve daha nice örneklere yer vermiştik. Bu defa da otomobil arkası hamağı Hammock Hitch var sırada.

Hammock Hitch

Etrafta ağaç yoksa, Hammock Hitch ile arabanın arkasına hamak kur

Rincon Outdoor tarafından tasarlanan Hammock Hitch yakın zamanda Kickstarter’da başarıyla fonlanmış. 5 parçadan oluşan hamak, kendisini ayakta tutan çelik borular da dahil tamamen el yapımı. Üstelik bu boruların üzerinde şişe açacağı, eşya ve yağmur yağması durumunda tente asmak için kancalar gibi sürpriz özellikler bulunuyor. Bu gibi detayların nedeni de Rincon Outdoor kurucularının asker kökenli olması bisiklet, tırmanış, doğa yürüyüşü ve kampçılık gibi açık hava sporlarına adeta tutkun olmaları. Kampçılığı sık sık deneyimledikleri için nelere ihtiyaç olduğunu eksiksiz olarak düşünebilmeleri.

Hammock Hitch, 2 inçlik tampon hitch alıcısı olan araçlarda kullanılabiliyor. 136 kg’a kadar taşıma kapasitesi olan hamağın kendi ağırlığı 14,5 kg kadar.

Hammock Hitch

Görsel: Kickstarter