Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3 Saniyede Kurulan Hamak Standı

3 Saniyede Kurulan Hamak Standı

anymaka, tek hareketle 3 saniyede açılan yenilikçi tasarımıyla benzerleri arasında öne çıkıyor.

Doğaya yakın olmanın her geçen gün daha da önem kazandığı bir dönemde, kamp deneyimini değiştiren yenilikler de büyük ilgi görüyor. Bu yenilikler için hazırladığımız derlemeye şuradan göz atabilirsiniz. Bunların içinde hamak da önemli yer tutuyor. Çadır, tente, uyku tulumu gibi farklı eşyalara dönüşebilen, otomobile monte edilen ya da sıcak suyla doldurularak kış kamplarında ısıtıcı etki yapan türlü türlü hamaklara yer vermiştik. anymaka da kendi standı üzerinde duran portatif bir hamak standı olarak ilgi topluyor.

Taşınabilir hamaklar için patent bekleyen yeni bir katlanma sistemi

Başlıkta belirttiğim gibi 3 saniyede ve tek bir hareketle kurulan anymaka, Kickstarter’da da rakamsal bir başarıya imza atarak yalnızca 2 dakika içinde hedeflediği fonun tamamını toplamış. Şu an “süper erken sipariş”lere açık olan anymaka’dan tek başına standı veya orijinal hamağı ve gölgeliğiyle birlikte nymaka Hammock Set’leri sipariş etmek mümkün.

anymaka’nın avantajı, tasarımı ve mühendisliği iyi bir şekilde birleştirmiş olmasında yatıyor. Tasarımcıları, mükemmel çözüme ulaşmak için binlerce test ve prototip yaratmış. Stand, saniyeler içinde kurulabilmesini, bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkan ve patent bekleyen Snap-Fold tasarımına borçlu. Destekler, 8 ayarlanabilir kaydırma noktası kullanılarak uzatılabiliyor veya daraltılabiliyor. Bu ayarlarla oynadığınızda alçakta koltuk gibi asılı kalan gevşek ya da üzerinde uzanmaya uygun şekilde gerilmiş olan gergin bir hamak elde etmeniz mümkün. anymaka’nın hafif çerçevesi,550 libre (yaklaşık 250 kg) ağırlığa kadar dayanabilen karbon çelik cıvatalarla uçak sınıfı alüminyumdan yapılmış. Toz kaplamalı alüminyum, korozyona dayanıklı. Kauçuk kaplı kaymaz ayaklar ise hamağın zemin nasıl olursa olsun iyi bir şekilde sabitlenmesini sağlıyor. Standın kendi ağırlı ise 10,4 kg.

Setlerinde bulunan tenteleri, rakiplerine göre çok daha büyük olan anymaka, UPF 50+ kumaş sayesinde UVA ve UVB ışınlarının %98’ini bloke ederek güçlü koruma vadediyor. Hatta DWR (Dayanıklı Su İtici) kaplama sayesinde kullanıcıyı ani sağanak yağışlardan da koruyabiliyor.

Görsel: Kickstarter