Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kulaklığın Sesini Dokunarak Açın

Kulaklığın Sesini Dokunarak Açın

Dokunmatik kontrollerle donatılmış TicPods Free, kulak içine giren yüksek etkileşim ve ses kalitesi sunan kablosuz bir kulaklık.

TicPods Free, kulak içine giren kablosuz bir kulaklık. Dokunmatik kontrollerle donatılmış bu kulaklık, piyasadaki benzerleri arasında en yüksek etkileşimi sunma vaadi veriyor. Bluetooth bağlantısı ve yüksek ses kalitesi ile hareket halindeyken bile kulaklığınızı ve sesi istediğiniz gibi kontrol edebilmenize izin veriyor.

Çin menşeili bir firma olan Mobvoi tarafından geliştirilen, tasarımıyla Red Dot ve IF Design gibi ödüleri toplamış TicPods Free, aslında görünüm olarak Apple Airpods’a benziyor. Ancak Airpods’tan çok önemli bir farkı var zira bu kulaklık, dokunmayla kontrol ediliyor. Kulaklıkları taktıktan sonra parmağınızı üzerinde kaydırarak sesi açıp kısabiliyor, çift tıklayarak aramaları yanıtlayabiliyor veya bir sonraki şarkıya geçebiliyorsunuz. Uzun süreli basarsanız aramayı reddedebiliyor veya sesli asistanınızı devreye alabiliyorsunuz. Tüm bunları yaparken de telefonunuzla muhatap olmak zorunda bile kalmıyorsunuz.

ticpods free_kablosuz kulaklık_indiegogo_bigumigu_ ticpods free_kablosuz kulaklık_indiegogo_bigumigu_6 ticpods free_kablosuz kulaklık_indiegogo_bigumigu_6

Gürültü Yalıtımı, Yüksek Ses Kalitesi

TicPods Free, pek çok kulaklığın aksine oyun oynarken veya video seyrederken gecikme yaratmıyor. Optimize edilmiş sinyal iletimi sayesinde ses gecikmeleri en aza indirilmiş. Gürültü yalıtımı sağlayan ergonomik ve rahat tasarımı ile TicPods ile ortam seslerini susturabiliyorsunuz. Bu da konuşurken ya da müzik dinlerken sanki sessiz, sakin bir odadaymışsınız gibi bir ortam sağlıyor.

Toza veya suya dayanıklı olan TicPods Free kulak içi ses tanıma teknolojisi sayesinde kulağınızdan çıkarıldığı anda müziği durduruyor. Bunların yanı sıra arama geldiğinde tek kulaklıktan değil; ikisinden birden duyabiliyorsunuz.  Kulaklık telefonla Bluetooth 4.2 üzerinden konuşuyor ve tam şarjla 4 saate varan kullanım sağlıyor.

Şu anda Indiegogo üzerinde fonlamaya açık olan ve aradığı fonun neredeyse %2500 üzerine çıkmış olan TicPods Free; kırmızı, beyaz ve mavi seçenekleriyle oldukça sevimli görünüyor. Bu durumda ürünün teslimatının yaz aylarında yapılması bekleniyor.

ticpods free_kablosuz kulaklık_indiegogo_bigumigu_ ticpods free_kablosuz kulaklık_indiegogo_bigumigu_

Görsel: Indiegogo – YouTube