Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kulağınıza Oturmayan Kulaklıklara Son!

Kulağınıza Oturmayan Kulaklıklara Son!

VIE FIT, esnek yapısı sayesinde kulağınıza göre şekil alan bir kablosuz kulaklık.

Sıradan kablosuz kulaklıklar teoride güzel, pratikte sıkıntılı şeylerden. Kulağınıza tam oturmadıklarında özellikle de spor yaparken sürekli bir rahatsızlık ya da kulağınızdan düşme hissi yaratıyor. Bazen kulağınızı acıtıyor, iyi yerleşmediği için seste kayıp oluyor, pisleniyor ve bunun gibi pek çok sıkıntı. VIE FIT ise kulağınızın şeklini alarak tüm bunlara son verdiğini iddia eden yeni nesil bir kulaklık.

Halen devam eden Kickstarter kampanyasında aradığı fona çoktan ulaşanVIE FIT, dünyanın en yumuşak kablosuz kulaklığı olduğunu söylüyor. Sadece kulağınıza giren kısmı değil bütünüyle ultra esnek, antibakteriyel silikondan üretilen kulaklık, kulağınıza göre şekil alıyor. Geleneksel kulaklıkların sabit açısı yerine esneklik sunan ve kulağınızla mükemmel uyum yakalayan yumuşak gövde yapısı, uzun süre kullanımda bile rahatsızlık veya acı hissetmemenizi sağlıyor.

Rahatlığın dışında VIE FIT’in esnek yapısının sağladığı bir diğer fayda ise içerisindeki çok yönlü hoparlörlerin de kulağınızın açısına göre hareket etmesi. Böylece doğrudan kulak zarınıza optimum ses iletililiyor. Kulaklığın kulağa tam oturması ve arada boşluk bırakmaması da dinamik 8mm neodim hoparlörün tüm gücünü hissetmenizi ve dış seslerin filtre edilmesini sağlıyor. Bu da müziğin tadını çıkarırken sesi fazla açmanıza gerek kalmıyor. Böylece uzun süreli yüksek sese maruz kalanlarda yaşanan işitme kaybı sorununun da önüne geçilmiş oluyor.

VIE FIT Diğer Kablosuz Kulaklıklara Göre Pek Çok Fayda Sunuyor

VIE FIT, suya dayanıklı bir hoparlör. Yani terlediğinizde veya yağmur altında kullandığınızda endişe etmenize gerek kalmıyor. Üstelik, FDA onaylı antibakteriyel malzemeden üretildiğinden çok uzun süre kullanıldığında kulak enfeksiyonlarına yol açabilen kulaklıkların aksine, zararlı bakterilere geçit vermiyor.

Tüm bunların yanı sıra VIE FIT, bağlantı konusunda da iddialı. Kablosuz kulaklıkların birincil bağlantı sorunun anten kaynaklı olduğunu söyleyen VIE FIT, anteni kulağın derinlerindeki ana gövde yerine en iyi sinyali alabileceği dış çepere yerleştirerek bu sorunu çözüyor. 200 derecelik elips tasarımlı anten, sinyali en güçlü şekilde almak üzere tasarlanmış. Ayrıca, telefon görüşmelerinde de en iyi ses kaliteyi yakalamak için Qualcomm cVc ortam sesi filtreleme teknolojisiyle donatılmış. VIE FIT, 4,5 saatlik aralıksız dinleme ve beraberinde gelen şarj kutusu ile birlikte 33 saatlik dinleme süresi sunuyor. Piyasadaki hemen hemen tüm cihazlarla uyumlu çalışan VIE FIT’in eşlemesi kolaylıkla yapılıyor.  Eşlemeden sonra kulaklık kulağınızdayken hafif bir vuruş ile çağrı alabiliyor, sonlandırabiliyor, müziği durdurup oynatabiliyorsunuz.

VIE FIT’in teslimatına 2018’in Mart ayında başlanması planlanıyor.

Görsel: Kickstarter