Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Telefonla Şarj Olan Ufacık Kablosuz Kulaklık

Telefonla Şarj Olan Ufacık Kablosuz Kulaklık

PUGZ, kablosuz kulaklıkların büyük, hantal görüntüsünden kurtulmak için bir umut ışığı yakıyor.

Kulaklık ve mobil ses sistemleri teknolojisi uzun yıllardır aynı döngü içerisinde takılmıştı ve büyük bir sıçrama yapamamıştı. Ses donanımları gelişirken estetik ve alternatif kullanım yöntemleri de son bir ay içerisinde bir sıçrama yaşadı. Müziği kulak değil kafatasına gönderdiği titreşimlerle gönderen Batband‘den sonra PUGZ da kablosuz kulaklıklar arasında küçücük tasarımı ve etkin kullanıcı deneyimiyle öne çıkıyor.

Kablosuz şarj teknolojisinin yaygınlaşmasıyla beraber PUGZ‘da benzer bir model geliştirmiş. “Y” şeklindeki geleneksel kulaklık tasarımının sadece kulaklara takılan kısmını alıp, ikiye ayrıldığı noktadan altını harici bir eklenti haline getirmiş. Bluetooth ile bilgisayara, telefona bağlanabilen kulaklıklar, şarj ihtiyacı olduğu anda telefon veya USB girişiyle şarj edilebiliyor.

4,5 saat dinleme ve 10 gün bekleme süresi sunan kulaklıklar iki farklı yapıda kulakiçi kulaklık deneyimini kablosuz olarak sunuyor. Hali hazırda kablolarıyla beraber de küçük olan kulakiçi kulaklıklar, PUGZ ile beraber daha da küçülüyor.

Kickstarter üzerindeki destek kampanyasında son 38 saatine giren PUGZ, 50,000 dolar hedefini 1,199,873 dolar toplayarak tamamladı.

Görsel; PUGZ