Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Louis Vuitton’ın Hem Stilde Hem de Ses Kalitesinde İddialı Yeni Kulaklığı

Louis Vuitton’ın Hem Stilde Hem de Ses Kalitesinde İddialı Yeni Kulaklığı

Louis Vuitton'ın yüksek ses kalitesine sahip yeni Horizon Light Up kulaklığı, tasarımıyla klasik bir Vuitton aksesuarı olarak konumlandırılmış.

Louis Vuitton, Horizon isimli kablosuz kulaklık serisinin en yeni versiyonu olan Horizon Light Up Earphones’u piyasaya sürdü. Bu yeni model de 2019’da ve 2020’de piyasaya sürülen önceki Horizon’ların izinden gidiyor. Görünümüyle, Master & Dynamic onaylı ses kalitesiyle ve ambalajıyla; bir kulaklık olmanın ötesinde tam bir klasik Vuitton aksesuarı olarak konumlandırılmış.

Işıklarla bezeli şarj kutusu

Kulaklık kırmızı, pembe, mavi, altın rengi ve siyah olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle sunulmuş. Her biri, hafif bir alüminyum yapı üzerine inşa edilmiş. Üzerlerine markanın imzası niteliğindeki monogram çiçek motifleri işlenmiş ve parlak safir tabakası ile süslenmiş. Kulaklıkların genel şekli için LV’nin Tambour model saat kasasından ilham alan hafif kavisli yapı tercih edilmiş. Hatta Tambour’dan gelen esinlenme, kulaklıkların konulduğu yuvarlak şarj kutusuna kadar uzanıyor. Şarj kutusunda hafifçe parlayan ışıklar bulunuyor. Kulaklıklar kullanımda olmadığında anahtarlık gibi kemere ya da çantaya tutturulabiliyor.

Şirket, Horizon kulaklıkların Master & Dynamic’teki üst düzey müzik tutkunları ile işbirliği içinde geliştirildiğini açıklamış. Dolayısıyla, stil üzerinde yoğun bir odaklanma olsa da ses kalitesinden de hiçbir şekilde ödün verilmediğinin altı çiziliyor. Kulaklığın diğer özellikler arasında; aktif gürültü önleme, çağrılar için arka plan gürültüsünü ortadan kaldıran mikrofon ve kullanıcının aynı anda iki farklı kaynaktan ses akışı sağlayabileceği anlamına gelen Bluetooth Multipont yer alıyor. İnternetten satışına başlanan kulaklığın fiyatı 1.660 dolar.

Görsel: Instagram