Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kış Çadırı

Kış Çadırı

Tentsile'in yeni çadırı "Insulated Cabin"; yalıtımlı kumaşı, tavan arası ve iç cepleriyle konforlu ve eğlenceli bir kış kampı vadediyor.

Ağaç çadırları ve hamakları üreten Tentsile’in yeni kamp çözümü; soğuk havalar başta olmak olmak üzere her mevsim için ideal, yapılandırılabilir ve kapitone bir barınma alanı sunan Insulated Cabin. Kullanıcının tercihi doğrultusunda, ağaca asılı olarak kurulabiliyor. Yine tercihe bağlı olarak zeminin hemen üzerine de kurulabiliyor. Turuncu nefes alabilen bir kumaşla kaplanmış. Bu 200 g/m2 içi boş elyaf polyester kumaş tam bir yalıtım sağlıyor. Üstelik iki katlı ve her kat için ayrı kapıları bulunuyor. 3 adet fileli pencereleri ve iç cepleriyle konforu artırıyor.

Tavan arası olan hamak çadır: Insulated Cabin

Insulated Cabin, şirketin klasik 3 kişilik ağaç çadırı için eklemeler sunan bir yükseltme (upgrade) niteliğinde. Şirket, ürün açıklamalarında; 3 noktalı ankraj (bağlama sistemi) ve devrilme önleyici sistemiyle güvenli ve özel bir kamp deneyimi sunduğunu belirtmiş. Nihai kurulumda 6 kişinin uyuyabileceği alan sunuyor.

Kabine giriş çıkışla ilgili olarak şu açıklamaları yapmışlar: “Zeminde kullanıldığında Insulated Cabin’e üç erişim noktası bulunuyor – zeminde merkezi bir kapı, tavanda bir kapak ve köşelerden birinde bir kapı daha. Ayrıca her köşede kabloları, ayakkabıları veya diğer küçük nesneleri kabinin içine ve dışına kolayca geçirebileceğiniz fermuarlı erişim noktaları bulunuyor. Ayrıca aksesuarlarınızı saklamak için dahili cepler ve lambaları asmak için tavan arası askılar da bulunuyor.”

Tentsile şimdiye kadar Stingray, Vista, Trillium ve Insulated Cabin gibi hamak, çadır ve tentelerinin yanı sıra bunların içinde kullanılabilecek Inner Quilt isimli bir iç yorgan da çıkarmış. Inner Quilt de Insulated Cabin’le aynı kumaştan yapılmış.

Tentsile, kurulu olmadığı zamanlarda nemi uzak tutmak ve depolamayı optimize etmek için koruyucu bir vakumlu paket torbasıyla birlikte teslim ediliyor. Kurulumunu aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

Çok katlı, yüzen, birbirine eklenebilen, sıcağı geçirmeyen çadırlar da dahil tüm sıra dışı çadır haberlerimize buradan göz atabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tentsile (@tentsile)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Tentsile