Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolayca Açılıp Katlanan Güneş Panelli Çadır

Kolayca Açılıp Katlanan Güneş Panelli Çadır

Cinch; güneş enerjili, ısı düzenleyicili, LED aydınlatmalı, genişleyen tentelerle en geniş ancak, taşıması en kolay çadır.

Cinch, saniyeler içinde açılıp kapanabilen bir çadır. Cinch’in iki tarafına eklenebilen tenteler, çadıra dahil edilerek %75 daha fazla kullanım alanı yaratıyor. Dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Cinch, yerdeki rahatsızlık verebilecek taş gibi nesneleri kapatmak ve çadıra böcek girmesini engellemek için ekstra kalın ve su geçirmez zemin örtüsüyle donatılmış. Çadırdaki 2 hava girişi, ısınan havada içinin havalanmasını sağlıyor. İsteğe bağlı eklenebilen karartma örtüsü ise yansıtıcı etkisiyle güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir bariyer oluşturarak hem ısının hem de ışığın çadıra girmesini engelliyor.

Yine isteğe bağlı güneş panelleri ve panellerden elde edilen enerjiyi depolayan 13.000mAh kapasiteli güç ünitesiyle birlikte Cinch; akıllı telefon, kablosuz hoparlör gibi USB bağlantılı cihazları şarj edilebiliyor. Yuvarlak bir sırt çantasına sığan Cinch, basit bir hareketle açılıyor ve yine oldukça basit bir şekilde eski pozisyonuna döndürülebiliyor. Cinch çadırın 2, 3 ve 4 kişi olmak üzere 3 farklı boyu bulunuyor.

Cinch’i yaratan ekip, gece kamp yapmanın gündüz kamp yapmak kadar önemli olduğunu düşünerek, karanlıkta çadırın etrafını fosforlu halatlarla belirgin hale getirmek istemiş. LED ışıklı çadır kazıkları, çadırın tavanına da asılabiliyor ve hem Cinch’i gece görünür kılıyor hem de gerekli iç aydınlatmayı sağlıyor. LED ışıklar, karanlıkta yol bulmak için fener olarak da kullanılabiliyor.

Kickstarter’da başarılı bir kampanya süreci geçiren Cinch’in 2 kişilik ve 3 kişilik versiyonuna 190 pound, 4 kişilik versiyonuna ise 220 pound karşılığında sahip olabilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/cinchpopuptents/cinch-ultimate-pop-up-tent-solar-power-led-heat-co/

<

Görsel:Kickstarter, Cinch