Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
AirPods Pro ile İp Atlama Diyarına Dönüşen Şehir

AirPods Pro ile İp Atlama Diyarına Dönüşen Şehir

Apple, Grammy Ödülleri sırasında gösterilen reklam filmi ile AirPods Pro’nun özelliklerini vurguluyor.

Apple daha önceleri kablosuz şarj özelliğine sahip AirPod’larının tanıtımını Bounce isimli siyah beyaz müzikal bir reklam filmiyle anlatmıştı. Kulaklıkların gürültü denetimi modlarının gösterildiği Snap başlıklı filmde dansçı kadın aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod arasında geçişler yaparak kaotik şehrin içinde iki farklı evrende olma özgürlüğü yaşıyordu.  Benzer bir şekilde Jump başlıklı yeni videoda da AirPod’ların ses bu özellikleri ön plana çıkıyor.

Kengo Sugino kendini müziğin ritmine kaptırıyor

Aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod özelliklerinin ön plana çıkarıldığı reklam filmide şehirde gezintiye çıkan bir adam yer alıyor. Young Franco’nun Denzel Curry ve Pell ile seslendirdiği Fallin’ Apart parçası bu yürüyüşte adama eşlik ediyor. AirPods Pro kulaklıkları takılı haldeyken gezen adam şehir turu yaparken ip atlama hünerlerini de gösteriyor.

Önceki Apple AirPods kampanyalarında olduğu gibi bu reklam filmi de TBWA\Media Arts Lab tarafından yaratıldı. Filmin yönetmenliğini Sam Brown gerçekleştirdi. Fantastik ip atlayışlarıyla filmi hareketlendiren kişi ise ikili ip atlama alanında şampiyonluğu bulunan Kengo Sugino.

Reklam filmi, yeni bir tasarıma sahip olacak üçüncü nesil AirPods kulaklıkların söylentileri eşliğinde gösterime giriyor. Türkiye saati ile dün gece gerçekleştirilen 63. Grammy Ödül Töreni reklam arasında da yer alan filmin yanı sıra Snapchat için artırılmış gerçeklik filtresi hazırlandı. Kullanıcılar sanal atlama ipini kullanarak video çekebiliyor. Bununla birlikte TikTok üzerinden açılan etiket ile kullanıcılar arasında bir meydan okuma başlatıldı.

Künye

Ajans: TBWA\Media Arts Lab
Yönetmen: Sam Brown
Görüntü Yönetmeni: Maria Jose Secco
Production Company: Imperial Woodpecker
Hareket Koçu: Megan Lawson
Oyuncu: Kengo Sugino

Görsel: YouTube