Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ne Kadar Çok Gürültü O Kadar Fazla İndirim

Ne Kadar Çok Gürültü O Kadar Fazla İndirim

Bose, piyasaya sürdüğü gürültü engelleyici kulaklıklarının kampanyasında evlerinde sesten kurtulamayanlara indirim imkanı sunuyor.

COVID-19 döneminde ev ofis çalışanların sayısında artış oldu. Milyonlarca çalışan verimli çalışma koşullarını sağlayıp evlerinde uygun bir alan yaratabiliyor. Ancak bu durum ev ofis çalışan herkes için geçerli değil. Gürültünün eksik olmadığı evlerde çalışanlar da bulunuyor.

Ev ofis çalışanların gürültü ile imtihanı

Bir elektrik süpürgesi ortalama 72 dB ses çıkarırken bebeklerin ağlaması 90 ila 100 dB aralığında değişebiliyor. Ev ofis çalışanlar yalnız yaşıyor olsalar bile komşudan gelen ses bazen rahatsız edici olabiliyor. ABD merkezli Bose şirketi de piyasa çıkan yeni kulaklık modeli Bose 700 için evlerinde gürültünün eksik olmadığı insanlara sesleniyor.

Evdeki gürültüyü ölç indirim kazan

Wunderman Thompson Dubai imzalı Noise-O-Meter kampanyasında kullanıcılar çalışma ortamlarının gürültü seviyesine göre indirim kuponu kazanıyor. Marka piyasaya sürdüğü gürültü engelleyici kulaklık Bose 700 için alışılmışın dışında bir yaklaşım sergiliyor. Evde gürültü seviyesi ne kadar fazla olursa indirim de o kadar büyük oluyor.

Wunderman Thompson Dubai tarafından geliştirilen algoritma Birleşik Arap Emirlikleri’nde kullanılabiliyor. Noise-O-Meter, ortamın gürültü seviyesini ölçüyor ve anında indirim kuponlarına dönüştürüyor. Wunderman Thompson Dubai idari yaratıcı yönetmeni Pablo Maldonado kampanya ile müşterilere indirim sunmanın eğlenceli bir yolunu bulmayı denediklerini ifade ediyor.

Künye

Müşteri: Bose
Ajans Wunderman Thompson Dubai, BAE
İdari Yaratıcı Yönetmen Pablo Maldonado
Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi CEO: Nassib Boueri
Gelen Müdür: Faysal Abdul Malak
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Gustavo Dallegrave
Sanay Yönetmeni: Saymon Medeiros
Yaratıcı Yönetmen Hassan Bilgrami
Tasarım Direktörü: Diogo Borges
Animasyon Soheil Magdi
Metin Yazarı Sara Ibrahim
Strateji Başkanı: Alvaro Bretel
Kıdemli Hesap Müdürü: Irmak Aktas
Kıdemli Müşteri Temsilcisi: Haya Jaouni

Görsel: Vimeo