Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yüksek Ses Kalitesi ve Bilişimsel Ses Teknolojisiyle AirPods Max

Yüksek Ses Kalitesi ve Bilişimsel Ses Teknolojisiyle AirPods Max

Apple’ın kulak üstü kulaklıkları AirPods Max; Adaptif EQ, aktif gürültü engelleme, şeffaf mod ve uzamsal ses özellikleriyle geliyor.

Apple, 2020 sona ermeden önce bir duyuru daha yaptı. Daha önce 13 Ekim’de iPhone 12 serisini ve 10 Kasım tarihinde gerçekleşen One More Thing etkinliğinde ise Mac Mini, MacBook Air ve MacBook Pro’yu tanıtan marka, AirPods ailesinin yeni üyesi AirPods Max kulak üstü kulaklığını duyurdu.

Apple’ın “Sihirli ve zahmetsiz AirPods deneyimini yüksek ses kalitesiyle buluşturarak kusursuz bir armoniye imza atıyor.” ifadeleriyle tanıttığı AirPods Max; Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses özellikleriyle geliyor. AirPods Max derin baslar ve net yüksek frekans genişletme sağlayan 40 mm dinamik sürücüye sahip.

AirPods Max ile kişiye özel dinleme keyfi

Adaptif EQ sayesinde kullanıcıya iletilen ses sinyali ölçülüp gerçek zamanlı biçimde düzenleniyor. Ses, kulak yastıklarının uyumuna ve yalıtımına göre ayarlanıyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde her iki tarafta bulunan mikrofon çevredeki gürültüyü algılıyor. Kulaklığın içinde yer alan mikrofon ise kullanıcıya ulaşan sesi takip ediyor. Bu sayede gürültü engelleme özelliği bilişimsel ses teknolojisini kullanılarak gerçek zamanlı biçimde kullanılıyor. Şeffaf mod sayesinde ise dışardaki sesler kulağa ulaşıyor. Çevreyle doğal bir şekilde iletişime geçme imkanı sunuluyor. Apple Watch modellerinden bilinen Digital Crown ile ses çalma duraklatma, parça atlama, çağrı yanıtlama, Siri ile etkileşime geçmek mümkün oluyor.

airpods max

20 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi

Kullanıcılar Apple ürünleri arasında otomatik geçiş yapabiliyor. Kulaklık iPhone, iPad, iPod touch veya Apple TV 4K’de iki AirPods çifti arasında ses akışının kolayca paylaşılmasına imkan tanıyor.

AirPods Max, tek bir pil süresince 20 saate kadar müzik dinleme ve sesli görüşme imkanı sunuyor. Kullanılmadığı zamanlarda ultra düşük güç moduna geçmesini sağlayan yumuşak ve ince Smart Case ile birlikte sunuluyor. Ayrıca optik sensörleri sayesinde kullanıcı başında bulunduğunu otomatik algılıyor. Kullanıcı AirPods Max’i çıkardığında veya tek bir kulaklığı kaldırdığında çalma otomatik olarak durdurulabiliyor.

Kafa bandını kapsayan başlık nefes alma özelliğine sahip. Ayrıca bu örgü başlık başın üzerindeki basıncı azaltıyor. Her iki tarafta yer alan kollar sayesinde kulaklık kafaya göre kolayca ayarlanabiliyor.

AirPods Max’in Türkiye fiyatı 5.699 lira

Apple Türkiye; AirPods Max’in gümüş, yeşil, gök mavisi, pembe ve uzay grisi renk seçenekleriyle 15 Aralık itibariyle satışa çıkacağını duyurdu. Ön siparişlere açılan kulaklığın fiyatı ise 5.699 lira. AirPods Max ile ilgili teknik özelliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel: Apple