Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Polaroid CandyPlay 3D Pen ile Yenilebilir Tasarımlar

Polaroid CandyPlay 3D Pen ile Yenilebilir Tasarımlar

3B kalem Polaroid CandyPlay ile farklı aromalara sahip yenilebilir tasarımlar yapılabiliyor.

3B kalemler, yaratıcı bünyelerin işini en çok kolaylaştırabilecek teknolojilerden. Başından beri yakından takip ettiğimiz bu yenilik artık ciddi olarak pek çok tasarım kulvarında kullanılabiliyor. Seiran Tsuno’nun 3 boyutlu yazan kalem kullanarak hazırladığı büyüleyici Wandering Spirits koleksiyonu bunun en güzel örneklerindendi. Polaroid CandyPlay adlı 3B kalemiyle bu alanda çok tatlı bir hamle yapıyor.

Tatlı ama şekersiz kartuşlarıyla Polaroid CandyPlay

Polaroid CandyPlay yenilebilir baskı malzemesi olarak kullanılan dört adet kartuşla birlikte kullanıcıya teslim ediliyor. Kullanıcılar çilek, portakal, elma, üzüm, limon ve kola olmak üzere altı farklı aroma arasından seçim yapabiliyor. En güzel tarafı da bu kartuşların tatlı ama tamamen şekersiz olması. İnternet sitesinde yer alan açıklamaya göre Polaroid bu yenilebilir baskı yapan kalemle 3B kalem pazarında bir ilki gerçekleştirmiş.

Polaroid CandyPlay

Kalemin kullanımı oldukça kolay görünüyor. Fişe takıyorsunuz, LED ışık size ısıtma mekanizmasının yeterince sıcak olduğunu bildiriyor. Yapışkan malzemenin aralıklı olarak çıkması için kırmızı düğmeye basmanız gerekiyor. Sürekli akmasını istiyorsanız ayarları bunun için de ayar yapabiliyorsunuz. Polaroid, yeni başlayanların kalemin çalışma sistemine alışması için kendi sitesinden indirilebilen bazı şablonları denemesini öneriyor.£35.00

Kalemin İngiltere’de 35£ fiyatla satışa çıktığı görülüyor. Türkiye’de henüz satışı olmasa da buradaki how to buy butonundan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Görsel: Polaroid