Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Polaroid’den Ev İçin Fotoğraf Kabini

Polaroid’den Ev İçin Fotoğraf Kabini

Polaroid, fotoğraf kabini geleneğini eve taşıyarak karantina günlerine eğlence katacak yeni bir kamera piyasaya sürdü.

Kalplerimizde sarsılmaz bir yere sahip olan şipşak fotoğraf makinesi Polaroid, bugün hâlâ oldukça popüler bir marka. Hatıra fotoğrafları için kullanılan makineler akıllı telefonların etkisiyle tarihe gömülürken Polaroid’e gösterilen ilgi inanılmaz. Bu ilgiye paralel olarak Polaroid de kullanıcılarına çağdaş teknolojiyle yeni çözümler üretmeye devam ediyor. Su geçirmez baskı yapabilen mini yazıcı Polaroid Hi-Print, akıllı telefonlarda bulunan fotoğrafın retro çıktısını veren Polaroid Lab ve Polaroid Pop bunlardan biriydi. Şimdi de karantina günlerinin gözdesi olacak At-Home Photo Booth var sırada.

At-Home Photo Booth ile her yüzey fotoğraf kabinine dönüşüyor

At-Home Photo Booth, duvara monte edilmek veya masaya yerleştirilmek üzere -bunun için ayağı var- tasarlanmış bir şipşak fotoğraf makinesi. Kompakt, öne bakan kamerasıyla çekim yapıyor ve bu sayede selfie çekmeyi kolaylaştırıyor. İşlevinin yanı sıra benzersiz tasarımıyla da yaşam alanlarına retro havası katıyor. Cihaz, ZINK Ink teknolojisini kullanarak 2 x 3 inç boyutunda baskı yapabiliyor. Kullanıcı fotoğrafı basmadan önce, yerleşik efektleri ve filtreleri sayesinde çekimlerine kişisel dokunuşlar ve eğlenceli ayrıntılar ekleyebiliyor. Cihazla birlikte geniş bir filtre, etiket, çerçeve/kenarlık, metin, serbest çizim ve artırılmış gerçeklik özellikleri kütüphanesine erişim hakkı kazanıyor.

Cihazda 16 GB dahili depolama alanına sahip 10 inç dokunmatik ekran ve yerleşik mikroSD kart yuvası bulunuyor. Ayrıca, fotoğrafları hızlı bir şekilde birden çok cihazla paylaşmayı sağlayan Quick Share adlı bir QR kodu özelliğine de sahip. Cihaz, oyun makineleri ve kabinleri üretmesiyle bilinen Arcade1Up ortaklığıyla hayata geçirilmiş.

At-Home Photo Booth, Target ve Best Buy gibi perakendecilerde 350 dolar fiyatla satışta.

At-Home Photo Booth

Görsel: Best Buy