Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cebe Sığan Polaroid

Cebe Sığan Polaroid

Polaroid, ikonik şipşak makinesinin küçük versiyonu olan "Polaroid Go" isimli yeni ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Polaroid son yıllarda; ev için fotoğraf kabini At-Home Photo Booth, yenilebilir tasarımlar üretebilen 3B kalem CandyPlay ve su geçirmez bskı yapabilen mini polaroid yazıcısı Hi-Print gibi birbirinden renkli ürünlere imza atıyor. Şirket bu defa, ikonik analog makinelerinin küçük boyutlu versiyonu Polaroid Go ile yine nostalji duygumuza hitap ediyor.

Yaratıcı insanların yeni yol arkadaşı “Polaroid Go”

Polaroid hala vazgeçilemeyen ve sık sık internetin gündemine oturan ikonik ürünleriyle kalbimizde. Eski kameralar satın alan genç yaratıcılar bunda etkili. Polaroid’in çağa uydurmaktaki başarısı da onun başarısını devamlı kılıyor. Akıllı telefon çağında fotoğraf makinesi almaya niyeti olmayanları bile ikna edecek denli ruhu olan bir marka. Polaroid Go da bu anlamda en çok talep görecek Polaroid ürünlerinden biri olacağa benziyor.

Polaroid Go, dünyanın şimdiye kadar yapılmış en küçük şipşak analog kamerası olarak tanıtılıyor. Biçimsel olarak ikonik Polaroid’le benzeşiyor sadece onun bir cebe sığacak kadar küçülmüş hali. Tıpkı Polaroid’in önceki analog kameralarına benzer şekilde Polaroid Go da kompakt ve çıkarılabilir bir omuz askısıyla birlikte taşınabiliyor. Cihazdan çıkan fotoğraflar da orijinal baskı boyutunun yarı yarıya daha küçük boyutlu versiyonu.

Elbette Polaroid Go, eski makinelerden farklı yeni özelliklere de sahip. Selfie özelliği, otomatik zamanlayıcı ve çift pozlama özellikleriyle donatılan cihazın günümüzün fotoğrafçılık ihtiyaçlarına cevap vereceği vurgulanıyor. Şu anda 119,99 dolar fiyatla yalnızca ön siparişe açık olan Polaroid Go, 27 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Polaroid Go Polaroid Go Polaroid Go Polaroid Go

Görsel: Polaroid