Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kahveciden 3 Liraya Ne Alınır?

Kahveciden 3 Liraya Ne Alınır?

McDonald’s Türkiye, TBWA\Istanbul imzalı kampanyasıyla 3 liraya iyi kahve deneyimi sunduğunun mesajını esprili bir şekilde gösteriyor.

McDonald’s Türkiye, McD Cafe ürünlerinin tanıtımı için yayınladığı reklam filmi ile 3. nesil kahvecilere ve uluslararası kahve zincirlerine göndermede bulunuyordu. Abartılı sunumların tiye alındığı reklam filmlerinde “sadece iyi bir kahve isteyenlere” mesajı veriliyordu. McDonald’s Türkiye “İyi kahve iyi fiyata” söylemi ile ilerlediği bu yolda yeni yayımlanan kampanyasında da uygun fiyata iyi bir kahve deneyimi sunduğunu söylemeye devam ediyor.

3 liraya filtre kahve bulamayan müşterilerin şaşkınlıkları

Bir önceki kampanyada olduğu gibi “Bir kahveciden 3 liraya ne alınır?” sorusunun yönetildiği yeni reklam filmlerinde de TBWA\Istanbul imzası bulunuyor. Filmlerin yönetmenliğini ise Polat Korkmazel gerçekleştiriyor. 5 reklam filminde de kahvecilerden 3 lira ile kahve almayacağını gören müşteriler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kimi zaman havadan sudan bahsedip kahveciden geri çıkıyor kimi zaman ise konuyu başka bir yere çekiyor. Yüksek kahve fiyatlarını gören müşteriler soluğu McDonald’s şubelerinde alıyor.

McDonald’s Türkiye, yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanan filtre kahvesiyle bütçe dostu kahve için doğru adresin kendileri olduğunun altını bir kez daha çiziyor.

Künye

Reklamveren: McDonald’s Türkiye
Reklamveren Ekibi: Elif Göktaş, Özdeş Dönen Artak, Tuğçe Özarpacı, Barış Uzer
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Genel Müdür Yardımcısı: Tuğyan Çelik
Kreatif Direktör: Mesut Koçarslan, Serdar Güngör
Yaratıcı Ekip: Selin Pervan, Galip Makarnacı
Marka Ekibi: Ender Orfanlı, Çağla Yalçınkaya, Sedef Bolat
CSO: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama Ekibi: Özgün Özkalay, Buket Köse
Prodüksiyon Ekibi: Neslihan Gücüm, Efe Koçdağ
Prodüksiyon Şirketi: Lab34
Yönetmen: Polat Korkmazel
Müzik: 3K1A

Görsel: YouTube