Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Oscar Adayı Film Posterlerini Yeniden Yorumlayan Oscar Pop! 2021 Yayınlandı

Oscar Adayı Film Posterlerini Yeniden Yorumlayan Oscar Pop! 2021 Yayınlandı

Shutterstock, Oscar adayı film posterlerinin yeniden yorumlandığı geleneksel Oscar Pop! serisini bu yıl da sürdürüyor.

Shutterstock, Oscar adayı filmleri her yıl Oscar Pop! serisiyle taçlandırıyor. Bu gelenekselleşen seri kapsamında film afişleri, pop art sanatçılarının tarzlarında yeniden yorumlanıyor. Bunu yaparken de Shutterstock’un stok görselleri kullanılıyor. Serinin hedefi, sinema sanatını tasarım sanatı üzerinden kutlamak. Posterleri hazırlayanlar ise Shutterstock’un kurum içi yaratıcı ekibi. Ekip bu yılki maratonu da başarıyla tamamlayarak 9. Oscar Pop! posterlerini hazırladı.

Shutterstock’tan 9. Oscar Pop! serisi

93. Akademi Ödülleri adayları, pandemi yüzünden iki ay gecikmeli olsa da açıklandı. 25 Nisan’da sahibini bulacak Oscar’lar için geri sayım devam ediyor. Bu yıl da Shutterstock tasarımcıları Banksy, Peter Max ve Johanna Goodman gibi dünyaca ünlü pop art sanatçılarından ilham aldı. Yapım sürecinde, 300 milyondan fazla fotoğraf, vektör, video, desen ve dokudan oluşan Shutterstock koleksiyonunu kullandılar. Ayrıca listelerinde, sinema salonları yerine akış hizmetlerinde çıkış yapan filmler de yer aldı.

Bu yılki seride yer alan posterler ve emeği geçen tasarımcılar şöyle sıralanmış: Zahi Haddad tasarımı The Father, Nicole Dai tasarımı Judas and the Black Messiah, Alice Lee tasarımı Mank, Thanh Nguyen tasarımı Minari, Will Banchero tasarımı Nomadland, Abi Gaudreau tasarımı Promising Young Woman, Jac Castillo tasarımı Sound of Metal ve Alex Bodin tasarımı The Trial of the Chicago 7.

Oscar Pop! Oscar Pop! Oscar Pop! Oscar Pop!

Görsel: Shutterstock