Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
29. İstanbul Caz Festivali’ne TikTok Dokunuşu

29. İstanbul Caz Festivali’ne TikTok Dokunuşu

Modern zamanların en önemli yeni müzik ve müzisyen keşif platformlarından TikTok, İKSV işbirliği ile 29.İstanbul Caz Festivali’ne dahil oldu.

İstanbul’un en önemli sanat etkinliklerinden biri olan İstanbul Caz Festivali, bu sene İKSV ve TikTok işbirliği ile önemli bir etkinliğe sahne oldu. İstanbul Caz Festivali’nin en sevilen etkinliklerinden olan “Parklarda Caz” konser serisine, geleneksel ve dijital dinleyici eğilimlerinin harmanlanması ile eklenen TikTok Sahnesi 1 Temmuz’da Karaköy Sahil Parkı’nda şahane bir konsere ev sahipliği yaptı.

TikTok’un viral hitlerine caz yorumu

Vokalde Ceren Gündoğdu, trompette Volkan Coşar, saksafonda Öykü Karadağ, klavyede Evren Karakul,  gitarda Miraç Yavuz, davulda Emre Yıldız ve bas gitarda Ahmet Demirkol’un yer aldığı grup, TikTok üzerinden paylaşılan ve milyonlara ulaşan şarkıları caz tarzında yorumladı.

TikTok’un global çapta üne ulaşmış şarkılarının yeni yorumlarının seslendirildiği konserde Ceren Gündoğdu’ya, TikTok Türkiye’nin sevilen müzisyenleri Eren Can Gülel, Selin Gürol, Emine Fidan, Yavuz Kaklıkkaya ve Gülşah Kömür de eşlik etti.

 

Görsel: IKSV