Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Düz Yüzeylere Baskı Yapabilen Taşınabilir Yazıcı+Tarayıcı

Düz Yüzeylere Baskı Yapabilen Taşınabilir Yazıcı+Tarayıcı

Her tür düz yüzeye baskı yapabilen ve bu yüzeyleri tarayabilen VIA, sıradan yazıcılara pratik bir alternatif sunuyor.

Tişört, bilgisayar, ahşap eşyalar gibi farklı yüzeylere baskı yapabilen mini el yazıcısı PrintPods, sıradan yazıcıların sınırlarını aşan taşınabilir bir cihaz olarak ilgi çekmişti. Onun öncesinde; çimlere, kumsala, duvarlara ve hatta insan cildine baskı yapabilen farklı yazıcılara da yer vermiştik. VIA ise düz olmak kaydıyla her yüzeye anında baskı yaparak pratik bir alternatif sunuyor.

Pek çoğumuz yazıcıları eskisi kadar kullanmıyoruz. Ancak bazı durumlarda hâlâ hızlı bir şekilde bir şeyler basma ihtiyacı hissediyoruz. İşte bu anlarda kolayca kullanılabilecek bir yazıcı olarak karşımıza çıkıyor VIA. Üstelik bu cihaz hem basma hem de tarama işlevine sahip. VIA ile her türlü düz yüzeyi anında tarayabilirsiniz.

VIA yalnızca bir kitap büyüklüğünde

VIA koruyucu bir kapakla geliyor ve bu kapak ters çevrildiğinde baskı yapan parça ortaya çıkıyor. Bu kapak, baskı yapılmadığı zamanlarda baskı kafasının korunmasını sağlıyor. Jasmine Schubert, Matthew Koscica ve Dylan Willis tarafından tasarlanan cihaz pürüzsüz ve düz bir baskı elde etmek için kılavuz silindirlerle donatılmış.

Geniş baskı kafası sayesinde tek bir kaydırmada baskı yapmak mümkün. Diyelim ki sevdiğiniz birine bir hediye hazırlamak istiyorsunuz, istediğiniz bir yüzeye onunla olan bir fotoğrafınız basmak için VIA’yı kullanabilirsiniz. Acil bir kargonuz var ve ambalaj yaptığınız kutunun üzerine son dakikada bir not eklemeniz gerektiğini hatırladınız. VIA ile bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Şehir merkezinde uzakta bir yolculuğa çıktınız. Yalnızca bir kitap büyüklüğünde olan VIA’yı çantanıza atarak gittiğiniz yerde işlerinizi halledebilirsiniz.

Akıllı telefonlar Bluetooth aracılığıyla VIA ile eşleştirilebiliyor. Telefonlarınızı Bluetooth ile eşleştirebilir ve mobil durumdayken dijital taramaları kaydedebilirsiniz. Cihaz hem siyah-beyaz hem de renkli baskı için bağımsız bir CMYK kartuşuyla birlikte geliyor.

Tasarımcıları, verimli bir kullanıcı deneyimi için yazıcıya geniş bir dokunmatik ekran entegre etmiş. Bu ekran, düzgün bir kullanıcı arayüzü sunmasının yanı sıra size çalışmanızın yazdırmaya başlamadan önceki son halini gösteriyor. Böylece malzeme israfının ve geri dönüşü olmayan hataların önüne geçiliyor.

Görsel: VIA