Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dilediğin Geçici Dövme Şipşak Kendi Kolunda

Dilediğin Geçici Dövme Şipşak Kendi Kolunda

Prinker, seçtiğiniz ya da kendi tasarladığınız dövme modellerini doğrudan cildinize basabilmenizi sağlayan bir geçici dövme yazıcısı.

Hayata dair algılarımız, görüşlerimiz, estetik anlayışımız sürekli değişime uğruyor. Dolayısıyla birkaç yıl önce yaptırdığımız bir dövmeden pişmanlık duyduğumuz durumlar söz konusu olabiliyor. Süreç boyunca hissedilen acı ya da hijyen endişesi nedeniyle kalıcı dövme yaptırmayı tercih etmeyenler olduğu kadar, dövme sanatçısının uygulamadaki becerisine bağlı olarak dövmesinden memnun kalmayanlara da rastlıyoruz. Bu açıdan bakınca geçici dövme, anlık ruh halimizi ya da algılarımızı yansıtmak için pratik ve risksiz bir çözüm. Direkt insan cildine çıktı alan bir geçici dövme yazıcısı Prinker bu işi kolaylaştırıyor. Dövmenin bulunmasını istediğiniz bölge üzerinde yazıcıyı kaydırmanız, dövmenizin hazır olması için yeterli!

Dövme modelini ister dövme kütüphanesinden seç, ister kendin tasarla!

Güney Koreli şirket SketchOn tarafından yaratılan Prinker, mobil uygulama desteği sayesinde kullanıcıya yüzlerce tasarım ve motif arasından seçim yapabilme imkanı tanıyor. Hatta kullanıcı dilerse kendi dövme desenini kendisi yaratıp uygulamaya yükleyebiliyor, oradan da kendi cildine çıktısını alabiliyor. Cihaz, dövmeleri kozmetik mürekkeplerle basıyor.

Kalıcı dövmeler için test süreci

Prinker ile dövme yapmak yalnızca 3 saniye sürüyor. Üstelik dövmeler 3 gün boyunca kalıcı olabiliyor. Dövmeler suya dayanıklı ancak memnun kalmadığınız takdirde su ve sabunla yıkayıp tamamen çıkarabiliyorsunuz. Prinker’ın bir önemli özelliği de kalıcı dövme yaptırmayı düşünenler için bir test aşaması niteliğinde olması. Öyle ki profesyonel dövme sanatçıları tarafından da müşterilerinin talep durumuna göre kullanılabilecek bir yöntem.

Görsel: Facebook