Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Versace İçin Dünyanın En Uzun Reklam Görseli

Versace İçin Dünyanın En Uzun Reklam Görseli

Versace'nin Sonbahar / Kış koleksiyonununun tanıtımı için 54 farklı mankenin yer aldığı upuzun bir reklam görseli hazırlandı.

Markalar bugünlerde reklamlarında daha kapsayıcı olma gayreti içerisinde. Farklı din, ırk ve milletten insanları iletişimlerinde daha sık kullanmaya, farklı hedef kitleleri de kapsayan çalışmalara ağırlık vermeye başladılar. Bu bağlamda farklı bir uygulama da Versace için geldi. Marka; yeni reklamında upuzun bir görsel kullanarak 54 farklı mankene yer verdi.

Sonbahar / Kış koleksiyonunu tanıtmak için hazırlanan uzun görselin iddiası bir reklamda kullanılan en uzun görsel olması. Her ne kadar bu henüz Guinness gibi kayıtlara geçmediyse de görselin gerçekten de uzun olduğu muhakkak. Görselde Hadid kardeşler, Kaia Gerber, Stella Maxwell, Adut Akech, Julia Nobis ve Nora Attal gibi tanınmış isimlerin de olduğu 54 farklı manken var. Aralarında farklı cinsiyetler, etnik kökenler hatta dinler görebiliyoruz. Fotoğrafçı Steven Meisel tarafından çekilen görüntü, markanın çeşitlilik ve kapsayıcılık odaklı vizyonunu sembolize ediyor.

Görselin uzun hali internet ortamında görülebiliyor. Ancak daha hoşu, görselin parçalara ayrılarak farklı twitlerle yayınlanmış olması. Twitlerin hepsinde çeşitlilik mesajı verilerek, markanın bakış açısı pekiştiriliyor. Kampanyanın odağı olan aile ve klan fikri de tüm bu insanların bir araya gelerek DNA’nın ötesinde bir bağ ile bir aile olduğu mesajıyla veriliyor.

Doğru Okunuşu Gösteren Video

Kampanya aynı zamanda markanın doğru okunuşunu gösteren bir videoyla da destekleniyor. Videoda mankenlerin yanı sıra Donatella Versace de  “Versaççe değil” diyerek kafa karıştıran bir konuya açıklık getiriyor ve bize markanın nasıl telaffuz edilmesi gerektiğini gösteriyor.

versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6versace_longest ad_bigumigu_6versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6 versace_longest ad_bigumigu_6

Görsel: Versace