Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
90’lık Instagram Fenomeninden Mesaj: Yaşın Kaç Olursa Olsun İyi Yaşa

90’lık Instagram Fenomeninden Mesaj: Yaşın Kaç Olursa Olsun İyi Yaşa

Mobil yatırım aracı Stash, Instagram fenomeni Baddie Winkle'ı kullandığı kampanyasında gençlere geleceklerine yatırım yapmayı hatırlatıyor.

Instagram’ın en tatlı ve en çılgın fenomenlerinden biri de 90 yaşındaki Baddie Winkle. Yaşınız kaç olursa olsun hayatın tadının çıkarılabileceğini gösteren Winkle; 3,7 milyon takipçisi ile sadece sosyal medyanın değil; markaların da odağında. Daha önce Dimepiece için mayolar ve plaj kıyafetleriyle kamera karşısına geçen çılgın büyükanne; şimdi de mobil yatırım uygulaması Stash ile iş birliği içerisinde.

Stash’in amacı yatırımı basitleştirmek ve herkesin erişimine sunmak. Markanın araştırmasına göre Y kuşağının 3’te 2’si geleceklerine yönelik tasarruf yapmıyor. Çoğu için gelecek ve emeklilik çok uzak kavramlar. Bu nedenle finansal planlama onların ilgi alanına giren bir kavram bile değil. Genç yaşlı herkesin sevgilisi haline gelmiş olan Baddie Winkle da bu noktada devreye giriyor ve her yaşta dolu dolu yaşamanın mümkün olduğunu hatırlatıyor. Bu yolla Stash, Baddie Winkle aracılığıyla gençleri geleceklerine yatırım yapmaya ve bir gün emekli olduklarında Baddie gibi emekli olmaya çağırıyor.

Duvar Resimleri ve Sosyal Medya Filmleri

Kampanya filmlerinde her zaman renkli ve neşeli kişiliğiyle bilinen Winkle; eğlence için yaş sınırı olmadığını anlatıyor. Kendin için iyi bir gelecek hayal ettiğin sürece küçük ya da büyük hayal kurmanın harika bir şey olduğunu vurguluyor. Ve sadece varlığıyla bile uzun ve mutlu bir yaşamın değerini anımsatıyor ve insanlara böyle yaşamak için ilham veriyor.

Kampanya sosyal medyada, video platformlarında ve etkileşimli ana sayfa reklamlarıyla yayınlanıyor. Aynı zamanda Brooklyn çapındaki duvar resimleriyle de destekleniyor. Duvar resimlerinde Winkle; gökkuşağı renkli çarpıcı kıyafetleri ve elinde içkisiyle yer alıyor. Mesaj ise net: Tüm hayatın boyunca en iyi hayatı yaşa.

Künye:

Reklamveren: Stash
Yaratıcı Yönetim: Stash
Fotoğraf: Clay Cook
Yönetmen: Jesse Carr
Yapım: Stash

Görsel: The Drum