Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fisher-Price 90. Yılını Sanal Oyuncak Müzesiyle Kutluyor

Fisher-Price 90. Yılını Sanal Oyuncak Müzesiyle Kutluyor

Fisher-Price, 90. yılını Instagram üzerinde kurguladığı sanal oyuncak müzesi "Fisher-Price Toy Museum" ile taçlandırıyor.

Pandemiyle birlikte tüm etkinlikler gibi müze ziyaretleri de çevrim içi dünyaya uyarlanmaya başladı. Fisher-Price da 90 yıllık tarihini kutlamak için bu türden bir çözüm tercih etmiş. Böylece Wieden + Kennedy imzasını taşıyan ve Instagram üzerinden kitlesine ulaşan Fisher-Price Toy Museum (Fisher-Price Oyuncak Müzesi) doğmuş.

https://www.instagram.com/p/CGTDLMYgViy/

Yetişkinler Fisher-Price Toy Museum ile zamanda yolculuk yapıyor

9 Ekim’den itibaren yayına başlayan Fisher-Price Toy Museum aslında yetişkinlerin nostalji duygusuna hitap ediyor. 1950’lerden 2000’lere hangi tarihte doğmuş olursa olsun herkesin çok sevdiği bir Fisher-Price oyuncağına ve bununla ilgili anılara sahip olduğu fikriyle yola çıkılmış. Paylaşımlarda; markanın tarihinde en çok satan oyuncaklarına, türünün ilk örneği olanlara ve bugün hala satışı devam eden ikonik ürünlerine yer veriliyor.

https://www.instagram.com/p/CGOTiMEAUAP/?utm_source=ig_embed

Kampanya, New York’taki Fisher-Price kampüsünde çalışanlar için kurulan bir müzeden ilham alıyor. İnsanlar bu müzeyi ziyaret ettiklerinde, birbirlerine Fisher-Price oyuncakları hakkındaki anılarını anlattıkları gözlemlenmiş. Bu deneyimi daha geniş kitlelere yaşatabilmek için de çevrim içi müze kurmaya karar vermişler. Sanal müze; set tasarımcısı ve fotoğrafçı Leila Fakouri tarafından derlenen, on yıllık periyodlara göre düzenlenen 90’dan fazla ürüne ev sahipliği yapıyor.

https://www.instagram.com/p/CGOSU3rgwhK/?utm_source=ig_embed

Fisher-Price Toy Museum, en az 2020 sonuna kadar aktif kalacak. Klasik oyuncak görselleriyle süslenmiş eşyalar içeren bir hediyelik eşya dükkanı da sanal müzeyle birlikte hizmet veriyor.

https://www.instagram.com/p/CGOSbgfA5zp/

https://www.instagram.com/p/CGOUSzVA38X/

https://www.instagram.com/p/CGOTmUoAsiN/

https://www.instagram.com/p/CGLTGYLA0LH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CGTNj2KALnY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CGTLje_AikC/

Görsel: Fisher-Price