Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Terapist Yorumları Eşliğinde İzlenebilen Dizi

Terapist Yorumları Eşliğinde İzlenebilen Dizi

BluTV, ilk iç yapım dizisi İlk ve Son için sunduğu “Terapi-Yorum” özelliği sayesinde izleyiciler diziyi terapistin yorumları eşliğinde izleyebiliyor.

The Handmaid’s Tale (Damızlık Kızın Öyküsü) dizisinin 4. sezonunun tanıtımı için Türkiye’deki feminist eylemlerde kadınların attığı sloganlarla bir video yayınlayan BluTV, ilk iç yapım dizisi İlk ve Son için de sıra dışı bir özellik sunuyor. “Terapi-Yorum” özelliğiyle dünyada bir ilki gerçekleştiren BluTV, diziyi bir terapistin yorumları eşliğinde izleme fırsatı sunarken izleyicilere de farklı bir deneyim yaşatıyor.

BluTV, dizi izlemeye farklı bir yorum getiriyor

10 yıllık bir ilişkiyi konu edinen İlk ve Son dizisi 25 Ağustos’ta ilk 3 bölümüyle seyirciyle buluştu. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin paylaştığı dizide ilişkileri sarsıntıda olan çiftin duygularına ve yaşadıkları gelgitlere odaklanılıyor. Bu yönüyle klasik aşk hikayelerinden ayrılan dizi, “Terapi-Yorum” özelliğini sunmasıyla karakterleri ve ilişkinin durumunu farklı bir yönden ele almaya imkan tanıyor.

BluTV pazarlama ekibi ve Punch BBDO iş birliğinde hayata geçirilen projede psikolog Eren Yüksel’in yorumlarını tiyatro sanatçısı Ali Rıza Kubilay seslendiriyor. Dublaj sekmesi altında yer alan terapist seçeneği sayesinde izleyici ister altyazı ile isterse de sahnelerdeki belli aralıklarda giren dış ses ile karakterlerin ruh halini bir profesyonelin gözünden dinleyebiliyor. Terapistin yorumları sayesinde ilişkideki sorunlar, çiftin karşılıklı söylemlerinde aslında ne anlatmak istedikleri bir uzman tarafından yorumlanıyor.

BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca, bu projenin sektöre iyi bir örnek olacağını vurgularken izleyicilerine de farklı bir deneyim yaşatmak istediklerini ifade ediyor.

Künye

Müşteri: BluTV
Ajans: Punch BBDO

Görsel: Vimeo