Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eylemlerde Atılan Sloganlar The Handmaid’s Tale’ın Tanıtım Videosunda

Eylemlerde Atılan Sloganlar The Handmaid’s Tale’ın Tanıtım Videosunda

BluTV, The Handmaid’s Tale dizisinin 4. sezonunu Türkiye’deki feminist eylemlerde kadınların attığı sloganlarla hazırladığı tanıtım videosuyla duyurdu.

Bilimkurgu ve distopya edebiyatının başarılı yazarları arasında bulunan Margaret Atwood’un aynı isimli kitabından uyarlanan The Handmaid’s Tale (Damızlık Kızın Öyküsü) 2017 yılından bu yana izleyicilerle buluşuyor. 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü başarılı distopik dizide Elisabeth Moss, Amanda Brugel ve Madeline Brewer gibi isimler yer alıyor. 3. sezonun finalini 2019 yılında yapan The Handmaid’s Tale, diğer birçok dizinin prodüksiyon sürecinde olduğu gibi 2020 yılında COVID-19 nedeniyle izleyicisiyle buluşamadı.

Yeni sezonun tanıtımının arka fonunda eylemlerden sloganlar yer alıyor

Dizinin 4. sezonu ABD’deki yayının ardından bir gün sonra BluTV’de yayınlanıyor. Ödüllü yapımın Türkiye haklarına sahip olan BluTV yeni sezonu Türkiye’deki kadınların eylemlerde attıkları sloganlarla hazırladığı tanıtım videosu ile duyurdu. 28 Nisan’da başlayan yeni sezonun duyurusunda diziden görüntüler yer alırken “Kadınlar özgür olsa”, “Hayır demektir hayır” “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” gibi sloganlar bu görüntülere eşlik ediyor. Kampanyada PUNCH BBDO imzası bulunuyor.

Dizinin 4. sezonundan ilk üç bölüm 28 Nisan’da izleyici ile buluştu. Tanıtım videosu ise sosyal medyada kullanıcılar arasında oldukça beğeni topladı.

Künye

Reklamveren: BluTV
Ajans: PUNCH BBDO
Reklamveren Temsilcileri: Merve Naz Atmaca, Burcu Yılmaz, İdil Atay, Burcu Sarıer, Kaan Menteşe
CCO: Ali Musa Paça
Genel Müdür Yardımcıları: Koray Öztürk, Gülin Erdoğan
Kreatif Direktör: Erçin Sadıkoğlu, Mert Şentürk
Kreatif Ekip Lideri: Sanlı Kayabölen
Reklam Yazarı: Emre Ünaylı, Fatma Nur Uğraşkan
Art Direktör: Burcu Bağ
Motion Designer: Yasin Ulusoy
Dijital Ekip: Bahar Arasan, Cem Bozkurt, Tugay Tutalay
Strateji: Beliz Atalay
Müşteri İlişkileri: Aylin Acar, Livya Kuyumcuoğlu
Prodüktör: Aslı Aykut

Görsel: Twitter, IMDb