Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Studio Ghibli’den Görüntülü Konuşmalar için Alternatif Arka Planlar

Studio Ghibli’den Görüntülü Konuşmalar için Alternatif Arka Planlar

Studio Ghibli görüntülü konuşmalarda kullanılabilecek sekiz farklı arka planını ücretsiz olarak herkesin kullanımına sundu.

COVID-19 salgının yayılması ile birlikte toplantılar ve sosyal etkinlikler görüntülü konuşma uygulamalarına kaydı. Kamera açık gerçekleştiren görüntülü sohbetlerde arka planlar sıkıntı yaratabiliyor. Her ne kadar konuşmacı ekranı kaplıyor olsa bile bulunulan ortamın bir köşesi mutlaka gözüküyor. Etrafı göstermek istemeyen kullanıcılar soluğu ya bir duvar köşesinde alıyor ya da arka plan gözükmesin diye perde önünde konuşmak gibi alternatif fikirler buluyor.

8 farklı arka plan

Hayao Miyazaki, Isao Takahata, yapımcı Toshio Suzuki tarafından kurulan ve sinema tarihinin en önemli stüdyolarından birisi olan Studio Ghibli’nin kullanıcıları bu dertten kurtaracak bir çözümü bulunuyor. Stüdyo, görüşmelerin arka planlarında kullanılabilecek seçenekler hazırladı.

Japon animasyon film stüdyosu görüntülü görüşmelerde arka planınızı doldurabilecek sekiz farklı görsel sunuyor. Duvar kağıtlarında; Spirited Away, Nausicaa of the Valley of the Wind, Howl’s Moving Castle, The Tale of Princess Kaguya ve Princess Mononoke gibi Studio Ghibli yapımlarından sahneler bulunuyor. Arka planların hepsi bir sonraki görüntülü konferansınızda kullanılmak üzere tüm kullanıcılara ücretsiz sunuluyor. Tüm detayların yer aldığı görseller herhangi bir cihazda duvar kağıdı olarak da kullanılabilir.

Arka planların hepsine ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. Studio Ghibli’nin tek şartı var; görsellerin ticari amaçlı kullanılamayacağını belirtiyor.

Görsel: Studio Ghibli