Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Görüntülü Konuşmada Evin Neresinde Duracağını Bilemeyenler

Görüntülü Konuşmada Evin Neresinde Duracağını Bilemeyenler

TBWA\Istanbul tarafından IKEA Türkiye için hazırlanan kampanya, görüntülü konuşma deneyiminde çoğumuzun takıntılı olduğu noktaya odaklanıyor.

Eş, dost, akraba ile yapılan görüntülü görüşmeler ve evde yapılan çevrim içi toplantılar pandemiyle birlikte hayatımızın merkezine oturdu. Durum böyle olunca da evlerimiz herkesle paylaştığımız bir alan halinde geldi. Her ne kadar ön planda konuşan kişi yer alıyor olsa da göz ister istemez arkaya, evin içine de kayıyor. Bu nedenle arkadaşlarla konuşurken evin en güzel köşesine oturmak ve oradan poz vermek artık yeni misafircilik deneyiminin bir dinamiği. Toplantılarda arkada duran dolu bir kitaplık ise neredeyse vazgeçilmez bir standarda dönüştü.

Evde en iyi arka planı yakalamak

Evde en güzel köşeyi bulmak için dört dönüp duranların panik halini ve çaresizliğini yakalayan IKEA gönül rahatlığıyla görüntülü görüşeme yapmak isteyenlere mobilya ve ev aksesuarlar seçeneklerini sunuyor. Bunu yaparken de hepimizin görüntülü görüşme yaparken hissettiği o duyguyu çok güzel yakalıyor.

“Aradığınız evi IKEA’da bulacaksınız” mottosuyla yola çıkan IKEA Türkiye için hazırlanan reklam filmlerinde TBWA\Istanbul imzası bulunuyor. Toplantı sırasında nereye oturacağını bilemeyen bir çalışan ve arkadaşıyla konuşan bir kadın evin içinde dört dönüp güzel bir arka plan arıyor ancak bir türlü içlerine sinen yeri bulamıyor. IKEA Türkiye, evinde gönül rahatlığıyla görüntülü aramalara cevap vermek isteyenlere çözüm olarak kendi aksesuarlarını ve mobilyalarını öneriyor.

Künye

Müşteri: IKEA Türkiye
Ajans: TBWA\Istanbul

Görsel: Instagram