Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evde Kal, Evini Hisset, Evinde Yaşa

Evde Kal, Evini Hisset, Evinde Yaşa

IKEA, COVID-19 salgını ile birlikte evlerine kapanan insanlara evin önemini, güzelliğini hatırlatırken evleri yeniden keşfetmeye teşvik ediyor.

Ev her zaman insanların sığınacağı güvenli bir mekan olmuştur. Bu korunaklı yerler yeni coronavirüs, diğer adıyla COVID-19 pandemisi ile birlikte unutulmuş değerlerini yeniden kazanmaya başlıyor. Salgından korunmak için evlerde kalınması çağrıları yapılırken COVID-19 insanların yaşadıkları mekanı keşfetmesi ve yeniden tanımlaması için fırsatlar sunuyor.

Yaşadığın yeri yeniden keşfet

McCann İspanya tarafından yaratılan I Stay Home kampanyası yaşadığımız yerleri yeni bir perspektiften görmeye teşvik ediyor. Çocukların büyüdüğü, güzel haberlerin kutlandığı evlerin kötü zamanlarda birer sığınma durağı olduğu ve her zaman orada olduğu hatırlatılıyor. Her gece huzurlu bir şekilde yatabildiğimiz ve her yeni güne ilk başladığımız yer olan evlerimizi hissetmek için yeni bir fırsat doğuyor. IKEA da evlerin basit ve yeni yollar ile hayal gücünüzü ateşleyebileceğini anlatmak istiyor.

IKEA İsrail markanın kurulum kılavuzu formatını kullanarak evde kal mesajı veriyor

İspanya’daki kampanyaya ek olarak IKEA İsrail de markanın iletişim stratejisine uygun bir şekilde evde kalmanın öneminden bahsediyor. IKEA mobilyaları ile birlikte gelen kurulum kılavuzuna benzer bir şekilde hazırlanmış görsel basit bir şekilde evden çıkılmaması gerektiğini anlatıyor. Yayınlanan talimatta bir anahtar, bir kilit ve 100 rulo tuvalet kağıdı resmi yer alıyor. Kapını kapat evde kal mesajı basit ve markaya özgü bir şekilde aktarılıyor.

Künye

Müşteri: IKEA
Ajans: McCANN MADRID, Spain
Kampanya: I Stay Home
Yaratıcı Ekip: Laura Durán, Rafael Jimenez, Catarina Bastos, Pablo Sanchez, Ana Ordonez, Mar Amador, Mónica Moro, Raquel Martínez, Fernando Cerezo, Teresa Mesonero, Alejandra De Luis
Satış Ekibi: Javier Pascual Elena Rodriguez, Sonsoles San José, Claudia Solano, Alejandra Sierra
Planlama: Juan Manuel Ramirez
Yapımcı: Paula Garcia, Vanessa Pizarro, Paloma Adrien, Elisa Chia
Görüntü: IKEA Glabal
Post Prodüksiyon: Craft Madrid

Görsel: YouTube, Facebook