Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Soyut 3B heykeller ve Organik Robotlar

Soyut 3B heykeller ve Organik Robotlar

Sosyal medyada Boldtron adıyla tanınan Xavier ve Daniel Cardona ikilisi, tuhaf 3B kompozisyonlar ve soyut heykeller üretiyor.

3B dijital sanatçılar ve tasarımcılar arttıkça, bu evrende sıra dışı olmak da zorlaşıyor. Örneğin grafik tasarımcı Omar Aqil, Pablo Picasso’nun yapıtlarını yorumladığı 3 boyutlu grafikleriyle gerçekten akıllara kazınmış başarılı işler çıkarmıştı. Yine tasarımcı Rolando Luther’in 3B kompozisyonlarını ve Jun Seo Hahm’ın sevimlilikle rahatsız ediciliği aynı anda hissettiren 3B karakterlerini de anmadan geçmeyelim. Cardona kardeşlerin portfolyosu da aynı şekilde izleyicinin zihninde iz bırakan işlerden oluşuyor.

Hiçbir strateji içermeyen 3B davranışlar

İkiz yaratıcılar Xavier ve Daniel Cardona, namı diğer Boldtron soyut fikirleri içinde gezinmeyi ve bunları dünyayla paylaşmayı seviyorlar. Bu bizim için mutluluk, ”diyor ikili. “Her şey, çoğunlukla rüyalarla şekillenen gerçeküstü bir vizyondan geliyor. Kendimizi belirli bir stratejiye bağlamıyoruz. Yaratıcı süreçte her şey geçerlidir”.

Her ikisi de sanat yönetmeni olan kardeşler, 6 yıl önce Pzzza Studio‘yu kurmuş. ⁣Madrid ve Paris merkezli ikili, şimdi yalnızca dijital ortamda iş üretiyor. “Bizim için CGI deneyseldir. Gerçekten sevdiğimiz bu klasik deneme yanılma sürecinde, bir hata bile bize harika bir sonuçlar getirebilir.” Pzzza Studio’nun profilindeki “hiçbir strateji içermeyen tuhaf 3B davranışlar” cümlesi de üretim felsefelerini açıklıyor.

Soyut heykellerinde, metalik tonlarla yan yana gelen pastel renkli gradyanları sıkça kullanıyorlar. Çalışmaları Instagram tarafından da öne çıkarılmış.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

 

Instagram (@instagram)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Instagram