Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Segway’den Elektrikli Patenler: Drift W1

Segway’den Elektrikli Patenler: Drift W1

Segway Drift W1, kendinden denge teknolojisini kullanan ve fazla çaba harcamadan hareket etmenize izin veren elektrikli bir paten.

İki tekerlekli elektrikli mobil araçlarıyla Segway; şehir içinde veya kısa mesafelerde alternatif bir ulaşım aracı sunuyor. 2015’te Pekin merkezli Ninebot tarafından satın alındığından beri  yenilikçi denge cihazları üzerinde çalışan şirket; küçük boy mobilite araçları ve scooter’lardan sonra şimdi de elektrikli paten serisi Segway Drift W1’i tanıtıyor.

Drift W1; bir hoverboard’u alıp ikiye ayırmışsınız ve ayaklarınızı parçaların üzerine koymuşsunuz gibi görünen bir paten. Segway’in klasik kendinden denge teknolojisini kullanan patende; çaba harcamadan hareket etmek mümkün. Kullanıcılar sadece öne veya arkaya eğilerek patenleri kontrol edebiliyorlar. Patenler ayaklara bağlanmadığı için istendiğinde üzerinden inip tekrar çıkmak da son derece kolay.

Drift W1, eğlence odaklı bir yaklaşımla tasarlandığından denge ve manevra kabiliyetini artıracak özelliklerle donatılmış. Özel lastikleri ve kaymaya dayanıklı paspası ile maksimum konfor ve eğlence sunuyor. Patenlerin nasıl kullanılacağı biraz kişiye kalıyor. Dans etmek, süzülmek, dönmek, yaratıcı hareketler yapmak ya da sadece kaymak için kullanılabiliyor.

Hafif ve Taşınabilir

7 kg’lık ağırlığıyla Drift W1; hafif, taşıması kolay ve küçük bir paten. Bu anlamda diğer Segway ürünlerinden daha taşınabilir. Ne kadar süre kullanılabileceği alana ve sürüş tipine bağlı olsa da Segway’in öngörüsü tam şarjla 45 dakikalık bir kullanım zamanı. Yapabildiği hız ise saatte 12 km civarı.

Ürün, çok yakında satışa sunuluyor. Büyük ihtimalle Ağustos itibariyle teslimatına başlanacak. Fiyatının ise 400 dolar civarında olacağı öngörülüyor.

Görsel: Drift W1