Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aksesuarlarla Yeni İşlevler Kazanan El Feneri

Aksesuarlarla Yeni İşlevler Kazanan El Feneri

FlashLight; çeşitli aksesuarları sayesinde gece lambası, okuma lambasoı, bisiklet feneri gibi farklı lambalara dönüşebilen bir el feneri.

Telefonlar artık el feneri de görevi yaptığından özel durumlar haricinde el fenerleri işlevini biraz yitirdi gibi. Oysa el fenerlerinin hala telefona karşı avantajları var. Örneğin, uzun süre dayanan pilleri, darbeye ve zaman zaman suya dayanıklı olmaları gibi. Aynı anda hem telefona hem de ışık kaynağına ihtiyaç varsa el fenerleri hayat kurtarabilir. Yani karanlıkta anahtar aramak için değilse de kampta veya elektrik kesintisinde telefonlar gibi pili çabuk bitmeyen, tek amacı ışık vermek olan bir cihaz büyük yardım sağlayabilir. Allocacoc tasarımı FlashLight da el fenerlerini yeniden hayata döndürme çabasında bir ürün.

FlashLight, çantanızda kolaylıkta taşınabilecek, hafif bir fener. Telefonunuzun flaşından daha yoğun bir ışık veriyor ve her hava koşulunda daha uzun süre dayanabiliyor. Bunların yanı sıra sunduğu aksesuarlarla bir fenerden çok daha fazlasına dönüşebiliyor.

FlashLight, anodize alüminyumdan yapılma uzun ince bir gövdeye sahip. Zarif ve estetik bir görünümü var. Ön kısımdaki LED hem sıcak hem de soğuk ışık seçenekleriyle geliyor. Tek bir düğme aracılığıyla açıp kapayabildiğiniz gibi parlaklık ayarını da yapabiliyorsunuz. Şarj edilebilir kalem pille çalışan fener; en düşük ışık ayarında 75 saat gidebiliyor.

flashlight_allocacoc_bigumigu_14

flashlight_allocacoc_bigumigu_

Farklı Tip Lambalara Dönüşebiliyor

Aksesuarlara gelirsek; FlashLight’ın esas farkı bu aksesuarlarda yatıyor. Bunlar sayesinde feneriniz, sadece dışarıda değil, evin içinde de kullanılabilecek işlevsel bir lambaya dönüşebiliyor. Başlığını taktığınızda bir gece lambası olabiliyor. Ya da okuma lambası veya ışığı mükemmel bir şekilde yayan bir masa lambasına dönüştürebiliyorsunuz. Suya dayanıklı yapısı sayesinde, dilerseniz bisikletinize takarak bir bisiklet feneri olarak kullanabiliyorsunuz. Hatta baretin üzerine yerleştirilerek kafa feneri yerine geçebiliyor.

Yakında Indiegogo üzerinde fonlamaya açılacak olan FlashLight hem güçlü bir el feneri, hem de sadece ışıksız kalındığı zaman kullanılan bir ışık kaynağı olmanın ötesinde bir lamba görevi görebiliyor.

flashlight_allocacoc_bigumigu_

flashlight_allocacoc_bigumigu_ flashlight_allocacoc_bigumigu_

flashlight_allocacoc_bigumigu_

flashlight_allocacoc_bigumigu_ flashlight_allocacoc_bigumigu_

Görsel: Yanko Design