Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisikletin Kenarından Parlayan Fener

Bisikletin Kenarından Parlayan Fener

STiKK, bisiklet gidonunun en uç tarafına yerleştirilerek minimum tasarımla maksimum aydınlatmayı sağlıyor.

İnternete bağlanabilir cihazlarla birlikte bisiklet aksesuarları alanında da hem değişim hem de çeşitlilik artıyor. Yol takip, akıllı kilit, GPS gibi ek özellikler sıralanıyor ve farklı kullanım deneyimleri sunuyor. Ancak tüm bunları değerlendirmeden önce bisikletlerin en temel aksesuarı bir adım öne çıkıyor. Çünkü her ne olursa olsun, her araç gibi bisikletin de aydınlatmaya ihtiyacı var.

Ana akım bisiklet fenerleri gidonun orta bölümünde yer alıyor ve sürüş sırasında çeşitli zorluklar da yaratabiliyor. Büyüklük, ağırlık, ışık şiddeti, tasarım gibi bileşenlerle birlikte bakıldığında gidonun ortasında eğreti bir aparat izlenimi veriyor. STiKK ise feneri konumlandırabileceği harika bir yer bulmuş. Tutma yerlerinin hemen yanı. Böylece bisikletin güzelliğini bozumadan, yanındaki küçük ve güçlü bir ışık olarak yolunuzu aydınlatıyor.

Kickstarter’da fonlanmakta olan STiKK, birkaç dakikalık montaj ile tutma yerinin içine giriyor. Dış kısmında ise fenerin odağı döndürülerek istediğiniz açıyı aydınlatmasını sağlayabiliyorsunuz. Fonlanma döneminde 15 gün kalan STiKK, hedefinin %9’unu toplamış durumda.

Görsel; STiKK