Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Rick & Morty’nin Meşhur Ettiği Szechuan Sos Bir Günlüğüne McDonald’s’ta

Rick & Morty’nin Meşhur Ettiği Szechuan Sos Bir Günlüğüne McDonald’s’ta

McDonald's, Rick & Morty'nin 3. sezonunda tüm interneti etkileyen Szechuan sosu, sadece 7 Ekim'de seçilmiş restoranlarında satışa çıkarıyor.

“Szechuan sos nedir?” diyorsanız, hızlıca size McDonald’s’ın 1998’de Mulan filmine özel olarak ürettiği bir McNugget sosu olduğunu söyleyebiliriz. McDonald’s büyük ihtimalle Szechuan’ın bu kadar popüler olacağını tahmin etmemişti ancak Rick & Morty sayesinde Szechuan sos, fanları için bir efsaneye dönüştü.

“O Szechuan Sosu İstiyorum Morty!” – Rick

Hatta bölüm yayınlandıktan ve sos popülerleştikten sonra McDonald’s da bir jest yapıp dizinin yapımcılarından Justin Roiland’a Szechuan sostan bir şişe hediye etmişti.

Biz De Szechuan Sos Yiyebiliriz, Tabii Amerika’da Yaşıyorsak

Şimdiye kadar Rick & Morty’nin maceralarına sadece izleyerek ortak oluyorduk ama Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyorsanız, 7 Ekim’de en azından Rick’le olan bağlarınızı biraz daha kuvvetlendirebileceksiniz. Çünkü McDonald’s, bu fırsatı değerlendirerek Rick & Morty’nin dün yayınlanan sezon finalinde, satışa çıkaracağı yeni lezzet Buttermilk Crispy Tenders ile Szechuan sosu bir günlüğüne de olsa geri getirdiğinin haberini verdi. Kampanyanın esas noktası, McDonald’s için tabii ki “Buttermilk Chicken Tenders” lezzetini tanıtmak. Ayrıca kampanya sadece Szechuan sosu da geri getirmekle kalmıyor, toplamda 10 farklı özel sosu ve onlar için yapılan sınırlı sayıda çıkacak olan promosyon posterlerini de içeriyor.

Eğer Amerika Birleşik Devletleri’ndeyseniz ve Rick & Morty seviyorsanız ve Szechuan sosu 1 Nisan’dan beri canınız çekiyorsa, 7 Ekim’de size en yakın McDonald’s’ı bulmak için siteyi ziyaret etmeyi unutmayın.

Görsel: McDonald’s & Adult Swim