Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Snickers Sunar: Açken Rick, Rick Değil

Snickers Sunar: Açken Rick, Rick Değil

Adult Swim, Snickers sponsorluğunda çizgi romanmış hissi uyandıran bir Rick and Morty animasyonu yayınladı.

Rick and Morty’nin izlenecek yeni bölümleri yayınlanmıyor belki ama Adult Swim yine de onu unutmamıza izin vermiyor. Zaten bu efsane ikiliyi nasıl unutabiliriz ki? Wubba lubba desem kesin birileri Dub dub diyecek ya da benzeri bir şey söylecek ve güleceğiz. Bugün de Adult Swim Rick and Morty için Snickers sponsorluğunda özel bir animasyon yayınladı.

Holy, Wubba lubba dub dub!

Snickers sponsorluğundaki animasyon klasik Rick and Morty tarzının dışında biraz. Daha çizgi romanvari, efektleri yazmaktan kaçınmıyorlar. Bir de 80’lerdeki macera dizilerinin açılışlarını getiriyor akıllara. Gözlük takan havalı karakterler, havalı hareketler yaparak kötü adamları döverler ve günü kurtarırlar.

Animasyon biraz biraz da DC’nin nostaljiki çizgi film açılışlarını da andırıyor ya da Darkwind Duck gibi karakterlerin hikayelerinin açılışlarını. Herhangi bir spoiler içermiyor gibi duruyor video. Öyle yeni sezondan bir şeyler görür müyüz diye dikkatli izlemeye gerek yok gibi. Snickers ayrıca Rick and Morty’nin Youtube kanalındaki tasarım hakkındaki bazı videolarında sponsoru olmuştu geçmişte.

Görsel: Rick and Morty