Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Rick and Morty 70 Yeni Bölümle Geri Dönüyor

Rick and Morty 70 Yeni Bölümle Geri Dönüyor

Rick and Morty'nin yaratıcıları Dan Harmon ve Justin Roiland sosyal medya hesaplarından Adult Swim'in 70 yeni bölümü onayladığını müjdeledi.

Rick and Morty günümüzün en büyük animasyon serilerinden. Belki de en çok ses getiren, en bilineni artık. İlk iki sezonundaki başarıyla 3. sezonu da onaylanmış. Fakat çok uzun süre sonra yayınlanmıştı. Adeta bir daha ne zaman izleyeceğimizi bilmeden 3. sezonu bitirmiştik. 2013 Aralık’ında yayına başlayan dizi 2015’te 2. sezonu ve yaklaşık 2 sene sonra da 3. sezonu yayınlamıştı. Bu bekleyişler de umutsuzluğu beraberinde getiriyordu tabii.

Yeniden Rick and Morty izleme konusunda serinin yaratıcıları Justin Roiland ve Dan Harmon’ın da belirli bir planı yoktu. Çünkü 3. sezonun sonunda Mr. Poopybutthole, 4. duvarı yıkarak “çok uzun zaman sonra 4. sezonda görüşürüz. O zamana benim eşim, çocuklarım olur. Hatta torunlarım bile olabilir.” diyordu. Bu sözlerin üzerine umudunu kesenler de olmuştu.

Rick and Morty senelerce bizimle

Justin Roiland, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden Adult Swim’in 70 yeni bölümü onayladığını duyurdu. Dan Harmon ile Roiland’da beraber duştan çıkarak adeta gelişmeyi onayladı. Şu ana kadar 31 bölüm yayınlanan seri böylece 101 bölümlük bir seriye dönüşecek. Eğer şu anki temposunda yayına devam edilirse Çok uzun süre daha Rick and Morty hayatımızda demektir. Şayet senede 10 bölümlük standart formata geçiş yapabilirlerse de birlikte dolu dolu 7 yılımız var.

3. sezonun açılış bölümünde Rick McDonald’s’ın 1998’de Mulan filmine özel ürettiği Szechuan sosunu anmış ve övmüştü. Haliyle herkes bu sosu aramaya başlamıştı. Bunun üzerine McDonald’s sezon bittikten sonra Szechuan sosunu bir günlüğüne geri getireceğini duyurmuştu. Ancak McDonald’s talebi karşılayamamış ve büyük bir faciaya dönüşmüştü.

Justin Roiland, animasyon dünyasının bilinen yazar ve aktörlerinden. Fish Hooks, Adventure Time, Gravity Falls künyesindeki onlarca işten birkaçı. Dan Harmon ise aynı zamanda Donald Glover’ın da ana akıma sıçmasında önemli payı olan Community‘nin yaratıcısı. Ekip çok yaratıcı da olsa süreklilik konusunda sorunlar olduğu aşikar. Bu 70 bölümün ne zaman geri geleceği konusunda bir tarih de henüz açıklanmadı. Beklemeye alışkın Rick and Morty hayranları için bu gerçeğin morallerini bozmasına izin vermeyecektir.

Nothing this big has ever been seen in my shower

A post shared by Dan Harmon (@danharmon) on

Görsel: Adult Swim