Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İhtimal Dışı Hikayelere Absürt Dokunuşlar

İhtimal Dışı Hikayelere Absürt Dokunuşlar

İllüstratör ve grafik tasarımcısı Tommy Washbush, Sunday Comics serisinde umulmadık senaryoları kendine has espri anlayışıyla harmanlıyor.

Adult Swim’in Instagram’da illüstratörlere yer verdiği #sundaycomics etiketli pazar günlerine özel seçkisinde her hafta absürt derece komik illüstrasyon serileri yer alıyor. Beklenmedik olaylar silsilesin yer aldığı çizimler kimi zaman fazlaca tüyler ürpertici kareler içerse de ters köşe sonları ile bir tebessüm yaratıyor.

Beklenmedik şekilde ilerleyen hikayeler

İllüstratör ve grafik tasarımcısı Tommy Washbush da adultswimdotcom hesabında yer alan serilerinde imkansız gibi gözüken hikayeleri kendine has espri anlayışıyla birleştiriyor. Saçma ama komik işler ortaya çıkıyor. Wisconsin, ABD’de yaşayan Tommy, tişört tasarımlarının yanı sıra ipe sapa gelmez sonları bulunan çizimler yapmayı oldukça seviyor. Sunday Comics serisinde de bu yönünü dilediğince gösterebiliyor.

Beklenmedik hikayelerde kimi zaman günlük olaylar tersine çevriliyor kimi zaman ise olağan şekilde ilerleyen hikaye bir anda tuhaflaşıyor. Robot süpürgenin evden firar ederek umulmadık bir işe kalkışması, insan uzuvları satan bir otomat, yarı insan boks torbasının rutin hayatı gibi farklı konularda hikayeler Tommy’nin dokunuşuyla yeni bir evrene doğru açılıyor.

Tommy Washbush dışında diğer illüstratörlerin Sunday Comics serisinde yer alan çizimlerine bakmak için adultswimdotcom Instagram hesabına göz atabilirsiniz. Her hafta farklı sanatçıların yeni çizimlerine yer veren Adult Swim, serideki çeşitliliği bu sayede artırmış oluyor. Tommy ise diğer işlerini kişisel hesabında paylaşmaya devam ediyor.

Görsel: Instagram