Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nocode Google Dokümanlarını İnternet Sitesine Dönüştürüyor

Nocode Google Dokümanlarını İnternet Sitesine Dönüştürüyor

Nocode, Google Dökümanlar aracılığıyla hızlı ve pratik bir şekilde internet sitesi ya da blog yayına almanızı sağlıyor.

Kodlama bilgisi gerektirmeden internet sitesi ya da blog sahibi olmayı sağlayan pek çok çözüm var günümüzde. Ancak bu araçlara tam anlamıyla hakim olmak, gereken içerikleri girmek ve tam istenen sonucu yakalamak oldukça zaman alabiliyor. Nocode adlı yeni bir araç ise web tasarım sürecinden bir yığın adımı kaldırarak, Google Dokümanlar yardımıyla çok hızlı bir şekilde yayına geçmeyi sağlıyor.

Nocode ekibi, kendi deneyimlerinin sonucunda böyle bir araca ihtiyaç olduğunu fark etmiş

Nocode’un yaratıcıları, bir dokümantasyon sitesi hazırlarken içeriği yüzlerce Google dokümanından WordPress’e taşımak zorunda kalmış. Bunu kısa yoldan yapmak için bir araç aramışlar ama böyle bir aracın henüz var olmadığını görmüşler. Bu sıkıntılı süreçte yaşadıklarından ilham alan ekip Nocode’u yaratmak üzere kolları sıvamış.

https://www.instagram.com/p/CDbq7zXJj3x/?utm_source=ig_embed

Nocode ekibine göre web sitesi oluşturucuyu yayınlanan belgenizden ayıran özel bir teknoloji sayesinde dökümanlarınızı riske atmamış, hack’lenme tehlikesinden uzak tutmuş oluyorsunuz. Ayrıca Google’ın ilk günden seveceği duyarlı ve optimize edilmiş internet siteleri oluşturmuş oluyorsunuz. Bir kez Nocode ile site oluşturduktan sonra sayfaları hızlı bir şekilde yönetmek ve düzenlemek için de bu aracı kullanabiliyorsunuz.

Nocode ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir araç. Ancak 100MB bant genişliğini ve 10MB depolama alanını aşmak için ücretli versiyona geçmeniz gerekiyor. Aylık 12 dolardan başlayan ücretli sürümler; özel alan desteği, iletişim formu oluşturma, arama aracı ve şifre koruma gibi eklentiler de sunuyor.

Nocode sofistike site/bloglar hazırlamak için yapılmış bir araç değil belki ama hızlı, basit ve güvenilir bir şekilde ürün dökümantasyonu, istatistik, portfolyo ya da blog yayına almak isteyenler için uygun gibi görünüyor. Buradan deneyebilirsiniz.

Görsel: Nocode