Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor

Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor

Filip Hodas, geçtiğimiz sene başladığı distopya serisine "Pop Culture Dystopia Part 2" başlığı altında yeni 3B illüstrasyonlar ekledi.

Praglı 3B illüstratör Filip Hodas, geçtiğimiz yaz Behance’te yayınladığı Pop Culture Dystopia adlı illüstrasyon serisiyle internette büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. Hodas; Pac Man, Hello Kitty, Tetris ve McDonald’s gibi popüler kültür ikonları üzerinden kurguladığı distopya serisine yenilerini ekledi.

Filip Hodas, namıdiğer Hoodass, yeni distopya serisinden birkaç işi Instagram’da paylaştıktan sonra serinin tamamını Pop Culture Dystopia Part 2 başlığıyla Behance’te yayınladı. Yeni seride Sünger Bob Kare Pantaolon, Miki Fare, Ruhların Kaçışı filmindeki suratsız hayalet Kaonashi, Pokemon topu, Stormtrooper ve Rick & Morty’nin uzay gemisi yer alıyor.

Hedef Substance Painter’da ustalaşmak

Hodas Behance’te yapım aşamasından ekran görüntülerine de yer vermiş. İlk seride kullandığı Cinema 4D, Octane Render, Zbrush, Substance Painter, Substance Designer, World Machine ve Adobe Photoshop’un yanı sıra bu defa Adobe Illustrator, 3D Coat ve Agisoft Photoscan adlı programları da araç listesine eklemiş. Yeni seriyle birlikte Substance Painter’da kendini geliştirmeyi ve modellerine doku yaratma sürecine bu programı nasıl dahil edebileceğini anlamayı hedeflemiş. Ayrıca bu seriyle, Sony A7 fotoğraf makinesi ve Agisoft Photoscan kullanarak, Oddviz’in çalışmalarında sık sık bahsettiğimiz fotogrametri tekniğini uygulamış.

Filip Hodas’ın çalışmalarını Instagram ve Facebook sayfası aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor

Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor

Popüler Kültürün Kıyameti Devam Ediyor

Görsel: Behance
Manşet görseli düzenlenmiştir.